Panulka 0 Napisano Marzec 23, 2021 Mieszkamy z matką męża denerwuje mnie taka sytuacja gdzie . Matka sobie siedzi na wpół leżąco na łóżku a mój mąż siedzi sobie i masuje jej nogi. No ona jest chorą osobą nie będę wnikać w szczegóły. Myślę sobie to normalne ???? Mąż ma 25 lat. Albo tkaa sytuacja gdzie mąż się załatwia a ona mogę wejść umyć ręce albo odwrotnie ??? Mąż twierdzi że oszalałam że to normalne. No nie dla mnie bo u mnie w domu jak ktos sie załatwia to matka albo ojciec nie wchodził sobie bo chciał ręce umyć. Oszaleje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 23, 2021 3 godziny temu, Panulka napisał: Mieszkamy z matką męża denerwuje mnie taka sytuacja gdzie . Matka sobie siedzi na wpół leżąco na łóżku a mój mąż siedzi sobie i masuje jej nogi. No ona jest chorą osobą nie będę wnikać w szczegóły. Myślę sobie to normalne ???? Mąż ma 25 lat. Albo tkaa sytuacja gdzie mąż się załatwia a ona mogę wejść umyć ręce albo odwrotnie ??? Mąż twierdzi że oszalałam że to normalne. No nie dla mnie bo u mnie w domu jak ktos sie załatwia to matka albo ojciec nie wchodził sobie bo chciał ręce umyć. Oszaleje . To zamieszkajcie u ciebie w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach