Gość Benniee Napisano Marzec 24, 2021 (edytowany) Dlaczego tematy muzyczne lecą? No halo. Dzień dobry. Edytowano Marzec 24, 2021 przez Benniee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pedalski_Głosik 132 Napisano Marzec 24, 2021 Bo kiepska muza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAUN96 290 Napisano Marzec 24, 2021 Witam Cb Serdecznie! ☺ Milego Dnia! Ode Mnie : AUSTERE- Only the wind remembers! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 24, 2021 1 minutę temu, Pedalski_Głosik napisał: Bo kiepska muza? Zależy jaka, uważam że zespół, który dodałem jest współczesnym objawieniem ze względu na to jak bawią się formą i gatunkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 24, 2021 Przed chwilą, KLAUN96 napisał: Witam Cb Serdecznie! ☺ Milego Dnia! Ode Mnie : AUSTERE- Only the wind remembers! Dziękuje i wzajemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAUN96 290 Napisano Marzec 24, 2021 Ben- Prosze Bardzo . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 24, 2021 Wszystkie lecą to i muzyczne lecą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 24, 2021 3 minuty temu, Kulfon napisał: Dzien dobry! A u mnie cos starodawnego. Babka do tego tańcowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 24, 2021 ołuuoałąaąłąalłąa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 24, 2021 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 24, 2021 12 minut temu, kociełezki napisał: ołuuoałąaąłąalłąa Ja pjerdole podstawowka mi się przypomina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 24, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: Ja pjerdole podstawowka mi się przypomina taki sweet boy był a teraz ostre drugs i czołg przejechał go : / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 24, 2021 7 minut temu, kociełezki napisał: taki sweet boy był a teraz ostre drugs i czołg przejechał go : / Moim zdaniem teraz o wiele lepiej wyglada ale moim targetem są narkomani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 24, 2021 piosenka dla Pszemka pravik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 24, 2021 1 minutę temu, Kulfon napisał: Lubie piosenki, ktore zachecaja mnie z rana do sportu. Hahahahha, od razu chce się aeroby robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 24, 2021 3 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał: Ja jestem tak leniwa ze mnie nawet ten przystojniak w tle mnie nie przekonuje Ale co ja tam wiem, nawet mój pies był zbyt leniwy żeby wstać na siku przed 9 Jako budziłam go bo musiałam wyjść to chodził obrażony i niewyspany Jaka pani taki piesio. Dziwisz się, sen to jedna z najprzyjemniejszych czynności. Ja nad ranem budzę się z konkretnym utworem w głowie, który prowadzi mnie tanecznym krokiem póki energia się nie skończy, a kończy się szybko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 24, 2021 12 minut temu, Kulfon napisał: Ja sobie od czasu do czasu wlaczam skoczna piosenke na Alexie, ktora mnie pobudza do tanczenia. Na szczescie nikt mnie nie widzi. Alexa Cię słyszy i szpieguje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach