A_Karenina 9 Napisano Marzec 26, 2021 5 minut temu, Leżaczek napisał: Nie prawda najładniejsze twarze kobiet na kierunku widziałem co raczej nogi miały spuchniete jak kaczki albo dość szerokie w tyłku ale twarz taka że mózg się cieszył że może patrzeć i nie o...i jedej simpnalem ksero Przemadrzalych też nie lubię dla mnie może wydrukować napisy do filmu byle fajny był widoki na pieska. Mogę być tym inteligentnym i mądrzejszym co wytłumaczy. Chyba każdy tak woli tak samo jest w zarobkach budowie ciała wzrost. Najlepiej jak kobieta ma wszystko mniej punktów taka prosta sprawa dla oboje to lepsze. Ja tam lubię sporo zarabiać i jeszcze nikt nie narzekał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 26, 2021 3 minuty temu, Leżaczek napisał: Miękko to ma być tam na dole ale fakt miała nogi jak kaczuszka ale twarz jak idealny portfel. Jaka to jest twarz jak idealny portfel ??? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A_Karenina 9 Napisano Marzec 26, 2021 1 minutę temu, Leżaczek napisał: Rzesy miała takie och myślałem że się rozpuszcze a była zima Portfel z rzęsami, ciekawe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 26, 2021 Kiedyś przestanie się robić gorąco, bo widok spowszednieje albo sie zestarzeje, ale nadal da się porozmawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A_Karenina 9 Napisano Marzec 26, 2021 Przed chwilą, agent of Asgard napisał: Kiedyś przestanie się robić gorąco, bo widok spowszednieje albo sie zestarzeje, ale nadal da się porozmawiać. Wtedy Leżaczek podąży za nowym portfelem z rzęsami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 26, 2021 5 minut temu, Leżaczek napisał: Nie musi jak się robi gorąco od samego patrzenia Jak dla mnie dużo ważniejszy jest charakter , osobowość i dopasowanie niż miało by mi się robić gorąco od patrzenia. Z resztą jak bym patrzyła na kogoś z idealnym wyglądem ale pustką w głowie to nawet by mi się gorąco nie zrobiło. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 26, 2021 (edytowany) Pewnie jest trenerką fitness. Edytowano Marzec 26, 2021 przez agent of Asgard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 26, 2021 1 godzinę temu, Leżaczek napisał: Uważam że nawet jak się wie lepiej to nie zawsze trzeba komuś wytykac błędy tylko olać. Zazwyczaj wytykają błędy Ci którzy chcą się wywyższyć , są przemądrzali , często po to by np popisać się przy innych ludziach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 26, 2021 (edytowany) 10 minut temu, Leżaczek napisał: Mimo wszystko mi zostało że nie cierpię jak mi ktoś tak dogaduje i ja też staram się nie poprawiać loszek bo wiem że do denerwuje. Co innego wytłumaczyć jak chce. Nikt chyba nie lubi jak się mu uwagę ciągle zwraca , jak używasz określenia "loszek" to trace z głowy to co miałam jeszcze przed chwilą na myśli żeby napisać dalej xd Edytowano Marzec 26, 2021 przez Elciaa29 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 26, 2021 2 minuty temu, Leżaczek napisał: Przecież to z pasty bajki Skąd by nie było , jak to przeczytam to widzę przed oczami stado prosiaków w oborze z zakręconymi ogonkami XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 26, 2021 1 minutę temu, Leżaczek napisał: Cooooo mójboniu Poważnie mówię , za każdym razem jak czytam to właśnie to widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 26, 2021 Ten drugi lepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 26, 2021 Wysokie kobiety też są fajne - po prostu większość mężczyzn ma takie preferencje że woli niższe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 26, 2021 1 godzinę temu, Czepek nad Bałtykiem napisał: O nie usunęli tematu No szok :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 26, 2021 7 godzin temu, Lady S napisał: Wyższe kobiety są seksowne. Oczywiście że są. Tylko że to już zależy od preferencji po prostu. Ja na przykład wolę te niższe i drobniejsze, ale oczywiście też uważam że wysokie są seksowne - zwłaszcza długie nogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 26, 2021 9 minut temu, Pocahontaz napisał: Nie mogę powiedzieć, bo bym Cię musiała Haha, no jasne W takim wypadku raczej się nie wywiniesz od podnoszenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 26, 2021 1 minutę temu, Pocahontaz napisał: Wierzę w swoje paznokcie. One mnie uratują! huehuehue Naprawdę byś się broniła? Ale fakt - na paznokcie nie ma rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 26, 2021 4 minuty temu, Pocahontaz napisał: Nie wiem jeszcze, ale chcę byc przygotowana. Okej, przezorna zawsze ubezpieczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 26, 2021 3 minuty temu, Pocahontaz napisał: W grę wchodza przecież shoppingi w stolicy mody Nikt nie powiedział że wygrasz zakład Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 26, 2021 1 minutę temu, Pocahontaz napisał: bardzo przykro Zwłaszcza jakby chodziło o siłowanie na rękę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 26, 2021 Przed chwilą, Pocahontaz napisał: Na rękę miałam obiecany wygryw! Mam to powiedziane i zapisane A niech cię! Serio to obiecałem? Muszę uważać na to co piszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 26, 2021 2 minuty temu, Pocahontaz napisał: eee hueheuheueu czarno na białym A tam zawsze można zmienić zdanie Zresztą, podejrzewam, że byś się bała takiej konkurencji ze mną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 26, 2021 Przed chwilą, Pocahontaz napisał: Bała? Nigdy! To nie ze strachu, to pewnośc wygrywu No nie wiem, inaczej zareagowałaś jak pytałaś o nadgarstki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 26, 2021 1 minutę temu, Pocahontaz napisał: Spokojnie, byłbym delikatny i bezwzględny - też lubię wygrywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 26, 2021 1 minutę temu, Pocahontaz napisał: a ja tez lubię Tylko musze wymyślić dyscyplinę, żeby nie było nadgarstków i siły ! Oh nie, ja właśnie lubię siłowe! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 26, 2021 Przed chwilą, Pocahontaz napisał: Odpada. Siłowe były, teraz inne będą Zwycięstwo ! Hahaha, jakie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 26, 2021 Przed chwilą, Pocahontaz napisał: Na precyzje! Że trzeba mieć wąskie paluszki, albo wyjąć coś gdzie da się tlyko chudym nadgarstkiem BUAHAHAHAHAAA Trafiony zatopiony Oh nie, to w takich nie mam szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 26, 2021 1 minutę temu, Pocahontaz napisał: Co się śmiejesz Ja preferuję siłowe konkursy, z kobietami w ogóle są zabawne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Marzec 26, 2021 1 godzinę temu, Pocahontaz napisał: No ale nic nie mozna wygrac? Nawet zakupów w Paryżu dlatego trzeba zmienić zasady albo dołożyc pompek. No możemy dołożyć jedną albo dwie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach