TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 26, 2021 Jakie fajne fiolki można poogląda w necie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 26, 2021 1 minutę temu, Bolek napisał: fiolki? fiolki, menzurki itp to na jakimś forum chemicznym.... Ojj, fikołki, gdzie dwoje dorosłych uprawiają zapasy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 26, 2021 Widzę, że tu bardzo swieci, nikt nic nie wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 26, 2021 Jesssu nie wierzę!!@ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 26, 2021 36 minut temu, irukangi napisał: Czyżby wiosna ? Po co oglądać ? Nie lepiej samemu pofikać ku radości własnej i osoby "uczestniczącej" ? Nie mam chęci, przesilwnie wiosenne czy cuś:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 26, 2021 22 minuty temu, Bolek napisał: widać po zimowym zastoju chce się teoretycznie podszkolic i wkroczyć w wiosenne fikołki jako mistrzyni Hahaha, każda z nas kiedy chce może być mistrzynią i to bez szkolenia uwierz mi. Wystarczy chęć i odrobina fantazji, szczypta zmysłowości i jest mistrzyni;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 26, 2021 1 minutę temu, Niby normalny napisał: fujjjj tylko sexy ci w głowie Nie, ale żeby się tu ktos do mnie odezwał i aby podtrzymać te rozmowę to piszę magiczne słowo sex;) I rozmowa jest;) hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 26, 2021 Przed chwilą, Bolek napisał: No tak ale do mistrzowskich fikolkow trzeba trochę gibkości więc warto rozciągnąć ścięgna i miesnie Gibkosc to akurat mam wrodzoną;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 26, 2021 Przed chwilą, Bolek napisał: no i zlecą się onaniści gawedziarze Oj tam mi nie przeszkadza do poki tylko gadają;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 26, 2021 Dobra , to była krótka przerwą między myciem podłogi w przedpokoju a kuchnią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 26, 2021 Przed chwilą, Niby normalny napisał: Pamiętaj kto dużo gada mało robi Tak, tak wiem, ale nie zawsze i nie że wszystkim tak jest;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 26, 2021 Przed chwilą, Bolek napisał: też ale tylko te które lubią anal O ten wyskoczył z analizy jak filip z konopii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 26, 2021 3 minuty temu, PrawiczekPzn napisał: Wydaje mi się, że gdybyś wrzuciła wideo na YT, czy fejsbóósia, ale w długich włosach i bez słowa sex, to także miałabyś mnóstwo komentujących i chętnych do rozmowy... Szczególnie jak wyglądasz podobnie jak Twój awatar, mało tego, jeszcze kasa z tego by była... ...za reklamy... Dzięki, Nie wyglądam jak kobieta że zdjęcia, I chyba jestem zbyt skromna, żeby się reklamować;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 26, 2021 Przed chwilą, PrawiczekPzn napisał: (na privie mówiłaś, trochę co innego...) Grunt, że masz długie włosy.... No, chyba, że ich już nie masz... Mam;)❤ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 26, 2021 10 minut temu, Bolek napisał: Nie, nie mogą i nie wyglądają. Chyba że porownujesz starszego mercedesa do nowej pandy. Porównaj w tej samej klasie. Super! Dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach