downhiil 88 Napisano Marzec 26, 2021 nigdy nic nie mialem do takich ludzi ale teraz twierdze ze mnie wkurrwiaja, dziękuję za uwagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 26, 2021 1 minutę temu, Użyszkodnik napisał: Dlaczego Cie wkur/wiaja? On konkretnie, czy ogol? konkretnie zniewiescialosc, ...owatosc taka, zle sie czuje przy nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 26, 2021 3 minuty temu, Użyszkodnik napisał: Dlaczego Cie wkur/wiaja? On konkretnie, czy ogol? wszyscy ktorzy zachowuja sie jak baby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 26, 2021 21 minut temu, Kulfon napisał: Przeciez Ty tez jestes "ciot/o/waty". nie znasz mnie idiioto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 26, 2021 8 minut temu, downhiil napisał: nie znasz mnie idiioto Zachowania, które są uważane za „cio-towate” to mówienie ze specyficzną manierą, przesadna troska o wygląd i niezdecydowanie. Zapewne chodziło o to ostatnie. Twoje działania w kierunku wybranki są typowo „kobiece” - bierność, wahania emocjonalne. Co do gejów. Nie wszyscy są „przegięci”, a niektórych także takie zachowania irytują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach