Gość Druhu Napisano Marzec 26, 2021 Przed chwilą, Niby normalny napisał: Na rude to fałszywe bo w avatarze ruda To nie ona, to ten koleś z reklamy mediamarkt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwina216 11 Napisano Marzec 26, 2021 Przed chwilą, Niby normalny napisał: Dobra zaproś mnie na kawę to z tobą na pewno pójdę tylko nie dalej niż 50 km ode mnie ale ja zapraszam tylko tych z którymi chcę iść do łóżka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 26, 2021 a kto ci kaze sie wykanczac czy to takie straszne zagadac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwina216 11 Napisano Marzec 26, 2021 1 minutę temu, kociełezki napisał: a kto ci kaze sie wykanczac czy to takie straszne zagadac. no właśnie, to jest totalnie bez sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Marzec 26, 2021 Przed chwilą, Niby normalny napisał: To może dlatego nie chcą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwina216 11 Napisano Marzec 26, 2021 Przed chwilą, Niby normalny napisał: To może dlatego nie chcą hłehłe chyba nie mam tego wypisanego na czole choć może powinnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwina216 11 Napisano Marzec 26, 2021 Przed chwilą, Niby normalny napisał: Spróbuj z tymi z którymi nie chcesz iść do łóżka. to bez sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwina216 11 Napisano Marzec 26, 2021 Przed chwilą, Niby normalny napisał: Spróbuj z tymi z którymi nie chcesz iść do łóżka. To kiedy kawa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 26, 2021 1 minutę temu, ciabatta napisał: downhill bolą mnie plecki zrob mi masaż Był taki program Fort Boyard, dla niego to zadanie niewykonalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwina216 11 Napisano Marzec 26, 2021 9 minut temu, Niby normalny napisał: ale ze mną nie chcesz iść do łóżka a ty mówisz że wychodzisz z tymi z którymi chcesz iść do łóżka ale zasugerowałeś że mam spróbować z tymi z którymi nie chcę, to próbuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Marzec 26, 2021 6 minut temu, Niby normalny napisał: Ale na to złoto bym się połasił Jemu człowieku byś pomachał dwoma sztabkami złota, obiecał że dostanie jak do niej zagada, a i tak by wybrał założenie kolejnego tematu o tym samym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwina216 11 Napisano Marzec 26, 2021 2 minuty temu, Niby normalny napisał: A ok a gdzie mieszkasz bo to jedyny warunek spotkania wielkopolska ale adresu nie podam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwina216 11 Napisano Marzec 26, 2021 Przed chwilą, Niby normalny napisał: łeeee ja pomorskie Więc słabo a znam taką fajną kawiarnie w sopocie gdzie mają boskie ciasta pomorskie, zazdro w Gdańsku bywam co roku w lecie no nic... będę nadal się czaić na kolegów z pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwina216 11 Napisano Marzec 26, 2021 1 minutę temu, Niby normalny napisał: Jak będziesz w pobliżu to może pójdziemy na tą kawę chyba że będę miał już kogoś Powodzenia ja teraz czekam na rozwój sytuacji ze strony faceta z którym flirtuję w pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwina216 11 Napisano Marzec 27, 2021 1 minutę temu, Niby normalny napisał: Pamiętaj może się skończyć awansem albo degradacją ale gdzie napisałam że chodzi o szefa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwina216 11 Napisano Marzec 27, 2021 2 minuty temu, Niby normalny napisał: A fakt nie wiem dlaczego przeczytałem że szefa Nieważne, dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Marzec 27, 2021 Okazuj Kiciusi ❤ to najlepszy prezent i zaproszenie do wspólnego życia, jak mi wczoraj Kicius okazal swoje ❤ to najlepszy prezencik od Kochajacego Kiciusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłośćjedna 6 Napisano Marzec 27, 2021 15 godzin temu, downhiil napisał: moje zachowanie, jej zachowanie, to jest tak silne napięcie niemożliwe do rozładowania, normalnie duszę się, a najlepsze że byc moze czujemy to samo, na sekunde zobacze i już o niczym innym nie mogę myśleć zerwać kontakt i później myśleć latami, męczyć się, albo sporbowac to ostatnie najtrudniejsze Jak ja dobrze Cię rozumiem. Normalnie jakbym siebie czytała z tym, że jestem kobietą. Męczy mnie to uczucie, być może odwzajemnione. Jednak jego bierność mnie niesamowicie boli. Czekam i czekam aż zrobi pierwszy krok, chyba się nie doczekam. Nawet nie mogę patrzeć na innych tak mnie wzięło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwina216 11 Napisano Marzec 27, 2021 43 minuty temu, Miłośćjedna napisał: Jak ja dobrze Cię rozumiem. Normalnie jakbym siebie czytała z tym, że jestem kobietą. Męczy mnie to uczucie, być może odwzajemnione. Jednak jego bierność mnie niesamowicie boli. Czekam i czekam aż zrobi pierwszy krok, chyba się nie doczekam. Nawet nie mogę patrzeć na innych tak mnie wzięło Ja też doświadczam tego uczucia. To niesamowite jak takie "coś" wiszące w powietrzu może nakręcać pytanie - czy on też to czuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza 70 Napisano Marzec 27, 2021 7 minut temu, malwina216 napisał: Ja też doświadczam tego uczucia. To niesamowite jak takie "coś" wiszące w powietrzu może nakręcać pytanie - czy on też to czuje? Zamiast wydziwiać, porozmawiaj z nią... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwina216 11 Napisano Marzec 27, 2021 1 minutę temu, Cisza napisał: Zamiast wydziwiać, porozmawiaj z nią... W moim przypadku chodzi o faceta i tak, rozmawiam z nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłośćjedna 6 Napisano Marzec 27, 2021 21 minut temu, malwina216 napisał: Ja też doświadczam tego uczucia. To niesamowite jak takie "coś" wiszące w powietrzu może nakręcać to prawda. Między nami jest takie dziwne napięcie 21 minut temu, malwina216 napisał: pytanie - czy on też to czuje? Też sobie je zadaję 10 minut temu, malwina216 napisał: W moim przypadku chodzi o faceta i tak, rozmawiam z nim My ostatnio nawet „cześć” sobie nie mówimy. Dzisiaj go widziałam przez chwilę, to są najpiękniejsze chwile w ciągu całego dnia. Tak blisko, a tak daleko. Chyba go kocham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwina216 11 Napisano Marzec 27, 2021 10 minut temu, Miłośćjedna napisał: to prawda. Między nami jest takie dziwne napięcie Też sobie je zadaję My ostatnio nawet „cześć” sobie nie mówimy. Dzisiaj go widziałam przez chwilę, to są najpiękniejsze chwile w ciągu całego dnia. Tak blisko, a tak daleko. Chyba go kocham ale już rozmawialiście ze sobą? znacie się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłośćjedna 6 Napisano Marzec 27, 2021 11 minut temu, malwina216 napisał: ale już rozmawialiście ze sobą? znacie się? Tak rozmawialiśmy ze sobą, znamy się. Ale co to zmienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 27, 2021 1 godzinę temu, Miłośćjedna napisał: My ostatnio nawet „cześć” sobie nie mówimy. Dzisiaj go widziałam przez chwilę, to są najpiękniejsze chwile w ciągu całego dnia. Tak blisko, a tak daleko. Chyba go kocham dlaczego nie mówicie cześć o co poszło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłośćjedna 6 Napisano Marzec 27, 2021 18 minut temu, downhiil napisał: dlaczego nie mówicie cześć o co poszło? O nic nie poszło. Samo z siebie wyszło, że obydwoje tylko się patrzymy (dzisiaj mnie nie widział) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 27, 2021 I już go kochasz, bo rozmawiacie? Aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Marzec 27, 2021 16 minut temu, Miłośćjedna napisał: O nic nie poszło. Samo z siebie wyszło, że obydwoje tylko się patrzymy (dzisiaj mnie nie widział) a wczoraj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłośćjedna 6 Napisano Marzec 27, 2021 20 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: I już go kochasz, bo rozmawiacie? Aha Wiesz może co to jest chemia między dwojgiem ludzi? Raczej wątpię żebyś wiedziała, nie ogarniesz tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłośćjedna 6 Napisano Marzec 27, 2021 9 minut temu, downhiil napisał: a wczoraj? Wczoraj nie wiem, być może. Czemu pytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach