winko 7 Napisano Marzec 27, 2021 Wypilam pol litra wodki.Skonczylam o 1wszej.Waze 60kg O ktorej moge wsiasc za kierownicę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 27, 2021 Przecież tego nie da się jednoznacznie stwierdzić xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winko 7 Napisano Marzec 27, 2021 8 minut temu, Elciaa29 napisał: Przecież tego nie da się jednoznacznie stwierdzić xd Rozumiem. Myslisz ze kolo 17 moge jechac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikiriki 889 Napisano Marzec 27, 2021 W niedzielę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 27, 2021 Przed chwilą, winko napisał: Rozumiem. Myslisz ze kolo 17 moge jechac? Nie chce nikogo wprowadzać w błąd pisząc że moim zdaniem chyba tak bo u każdego w organizmie alkohol inaczej się rozkłada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 27, 2021 Najlepszy jest alkomat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winko 7 Napisano Marzec 27, 2021 (edytowany) 9 minut temu, Elciaa29 napisał: Najlepszy jest alkomat Nie mam a na policji chyba teraz nie mierza Edytowano Marzec 27, 2021 przez winko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 27, 2021 1 minutę temu, winko napisał: Nie mam a na olicji chyba teraz nie mierza Jeszcze są jednorazowe na stacjach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winko 7 Napisano Marzec 27, 2021 3 minuty temu, foscocale napisał: Po takiej ilości wódy to cię chyba zmiotło z planszy, co? Jak kobieta może tyle pić? Gorzej niż żul spod żabki, nie wstyd ci? W poniedziałek. Ni chu ja nie wstyd mi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winko 7 Napisano Marzec 27, 2021 3 minuty temu, Elciaa29 napisał: Jeszcze są jednorazowe na stacjach. Oki dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 27, 2021 Przed chwilą, Qwerty82 napisał: O 17:34, tak wyszło w kalkulatorze Jakim ? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winko 7 Napisano Marzec 27, 2021 3 minuty temu, Qwerty82 napisał: O 17:34, tak wyszło w kalkulatorze No wlasnie mi tez tak wyszlo dlatego myslalam zeby jechac o tej godzinie.Dzieki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 27, 2021 3 minuty temu, Qwerty82 napisał: Randomowym z neta A patrz faktycznie są takie kalkulatory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winko 7 Napisano Marzec 27, 2021 Przed chwilą, Qwerty82 napisał: Dużo jedz to sie alko szybciej spali Wlasnie glupio mi bylo zapytac czy to ma znaczenie .I chce isc pobiegac z godzine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 27, 2021 4 minuty temu, Qwerty82 napisał: Dużo jedz to sie alko szybciej spali Ja miałam koleżankę z takim wzrostem i wagą jak ja , miałam dokładny alkomat w domu i parę razy jak coś wypiłyśmy to później dmuchałyśmy w niego obie , co najlepsze po identycznej ilości wódki ona zawsze miała 2 × więcej promili niż ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 27, 2021 (edytowany) 8 minut temu, Qwerty82 napisał: A to ciekawe bo takie alkomaty powinny przeciętnie mierzyć, a nie jak prawdziwe z atestami No i właśnie się zastanawiam jak te internetowe są w stanie to policzyć jeżeli osoba w takim samym wieku jak ja i tej samej budowy pijąc równo tyle co ja była pijana zawsze dużo bardziej i dłużej. Edytowano Marzec 27, 2021 przez Elciaa29 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tamta dziewczyna 95 Napisano Marzec 27, 2021 (edytowany) Nigdy nie wypiłam tak dużo, więc wiem, że na następny dzień nie byłabym w stanie prowadzić. Można zgłosić się na pomiar do jednostki policji. Tylko nie podjeżdżaj tam samochodem jako kierowca. Edytowano Marzec 27, 2021 przez tamta dziewczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winko 7 Napisano Marzec 27, 2021 14 minut temu, naomi quinnn napisał: Pijesz jak stary alkoholik. Chyba nie jesteś kobietą Najlepiej wcale sprawdzilam mam pusie to chyba babsko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikiriki 889 Napisano Marzec 27, 2021 1 godzinę temu, Qwerty82 napisał: Dużo jedz to sie alko szybciej spali Alko wyjdzie w takim czasie w jakim na wyjść, nie ważne czy będzie jeść czy skakać na skakance jak można pić poprzedniego dnia przed prowadzeniem i nie mieć alkomatu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winko 7 Napisano Marzec 27, 2021 1 minutę temu, naomi quinnn napisał: Napisz jak ci odbiorą prawo jazdy daruj sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Marzec 27, 2021 0.5 litra gorzały, jakoś ciężko w to uwierzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winko 7 Napisano Marzec 27, 2021 1 godzinę temu, Solero napisał: 0.5 litra gorzały, jakoś ciężko w to uwierzyć czemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Marzec 27, 2021 4 minuty temu, winko napisał: czemu? Wątpię abyś miała taką głowę do picia ale kto wie może i masz trzymaj fason Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winko 7 Napisano Marzec 27, 2021 he 0,75 wchodzi ale to z jedzeniem rozlozone w czsie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Marzec 27, 2021 9 minut temu, winko napisał: he 0,75 wchodzi ale to z jedzeniem rozlozone w czsie Ty krowę wypiłaś to prawie jak alkoholizator Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 27, 2021 19 minut temu, Solero napisał: Wątpię abyś miała taką głowę do picia ale kto wie może i masz trzymaj fason Bez przesady , przecież nie na raz xD jak się w czasie rozłoży a do tego je i rusza to można spokojnie 0,7 pokonać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Marzec 27, 2021 2 minuty temu, Elciaa29 napisał: Bez przesady , przecież nie na raz xD jak się w czasie rozłoży a do tego je i rusza to można spokojnie 0,7 pokonać No wiesz po Tobie to bym się tego nie spodziewał w tym wieku to niewiarygodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Marzec 27, 2021 Lepiej niech autorka uważa bo ciężko będzie odzyskać prawko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 27, 2021 41 minut temu, Solero napisał: No wiesz po Tobie to bym się tego nie spodziewał w tym wieku to niewiarygodne W jakim wieku ?!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winko 7 Napisano Marzec 27, 2021 55 minut temu, Solero napisał: No wiesz po Tobie to bym się tego nie spodziewał w tym wieku to niewiarygodne w jakim wieku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach