Elciaa29 2484 Napisano Marzec 27, 2021 3 minuty temu, winko napisał: w jakim wieku? Właśnie go pytam bo nie wiem czy taka stara czy taka młoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winko 7 Napisano Marzec 27, 2021 57 minut temu, Solero napisał: Lepiej niech autorka uważa bo ciężko będzie odzyskać prawko spokojnie tupie dzis nozkami tupu tupu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Marzec 28, 2021 20 godzin temu, Elciaa29 napisał: W jakim wieku ?!? W wieku dojrzałym, można powiedzieć przekwitniętych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Marzec 28, 2021 19 godzin temu, winko napisał: spokojnie tupie dzis nozkami tupu tupu Więc tup póki możesz bo później może być za późno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 28, 2021 1 godzinę temu, Solero napisał: W wieku dojrzałym, można powiedzieć przekwitniętych No na pewno nie jestem jeszcze w wieku przekwitniętych chyba że o sobie mówisz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Marzec 28, 2021 1 minutę temu, Elciaa29 napisał: No na pewno nie jestem jeszcze w wieku przekwitniętych chyba że o sobie mówisz xD Elcia bez oszczerstw proszę jestem lekko niedysponowany ale nie oznacza że przekwitnięty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 28, 2021 8 minut temu, Solero napisał: Elcia bez oszczerstw proszę jestem lekko niedysponowany ale nie oznacza że przekwitnięty Aha no to fajnie mnie podsumowałeś , ja jestem przekwitnięta a Ty lekko niedysponowany. Spoko , już Cie nie lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Marzec 28, 2021 2 minuty temu, Elciaa29 napisał: Aha no to fajnie mnie podsumowałeś , ja jestem przekwitnięta a Ty lekko niedysponowany. Spoko , już Cie nie lubię Przekwiknięta to miał być komplement Masz focha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 28, 2021 5 minut temu, Solero napisał: Przekwiknięta to miał być komplement Masz focha? A co to znaczy przekwiknięta ? Też dziwnie brzmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Marzec 28, 2021 7 minut temu, Elciaa29 napisał: A co to znaczy przekwiknięta ? Też dziwnie brzmi Dojrzała ale nierobaczywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 28, 2021 3 godziny temu, Elciaa29 napisał: A co to znaczy przekwiknięta ? Też dziwnie brzmi Zwiędła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 28, 2021 Czytam o starości właśnie, tu zwiedłość i oklapniętość bardzo to optymistyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 28, 2021 3 godziny temu, Solero napisał: Dojrzała ale nierobaczywa 29 minut temu, agent of Asgard napisał: Zwiędła. Znowu wersje nie spójne , mi się skojarzyło bardziej że coś z kwiczeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 28, 2021 1 minutę temu, Elciaa29 napisał: Znowu wersje nie spójne , mi się skojarzyło bardziej że coś z kwiczeniem Jeśli chodzi o ścisłość, to przekwitnięta znaczy: po menopauzie, starsza, wyglądająca nieświeżo, pomarszczona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 28, 2021 4 minuty temu, agent of Asgard napisał: Jeśli chodzi o ścisłość, to przekwitnięta znaczy: po menopauzie, starsza, wyglądająca nieświeżo, pomarszczona. Przecież ja wiem że przekwitnięta to po menopauzie , będąc kobietą i tego nie wiedzieć to by było dziwne xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach