bulk123 0 Napisano Marzec 27, 2021 Czy zagadanie do dziewczyny na ulicy/ w parku/ w sklepie/ w galerii jest dobrze odbierane? Widziałem na youtubie różne filmiki i dziewczyny są pozytywnie do tego nastawione jednak to zagadywanie jest nastawione bardziej na rozbawienie niż poznanie z myślą o prawdziwym związku. Poza tym zamieszczone są tylko udane sceny a część pewnie ustawiona. Jak to jest w rzeczywistości. Czy faceci podchodzą do Was gdy spacerujecie? Jakim tekstem zacząć rozmowę? O co zagadać żeby dziewczyna była zainteresowana? Mogłybyście opisać takie sytuacje które Wam się przydarzyły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 27, 2021 Mój stary tak poderwał matkę. Tyle mogę napisać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAUN96 290 Napisano Marzec 27, 2021 Ja kiedys zagadalam do chlopaka w lesie...ale znajomosc jakos sie urwala..to bylo ponad 3lata temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAUN96 290 Napisano Marzec 27, 2021 Klopsy- Zle to ujołeś...Mozesz zapytac sie jej : Czy sie Poznamy? Cos w tym stylu. A Nie odrazu: Czy zechcialaby zostac twa dziewczyna...:-X Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAUN96 290 Napisano Marzec 27, 2021 (edytowany) Klopsy- Hm...No Nie wiem czy to taki dobry pomysl jest...:-X Ja NIE Polecam. Ile lat masz? Edytowano Marzec 27, 2021 przez KLAUN96 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
la_manzana 46 Napisano Marzec 27, 2021 (edytowany) Mnie kiedyś podrywał facet, który się przewalił przede mną na rowerze Tak zwany podryw na litość, czasem działa Edytowano Marzec 27, 2021 przez la_manzana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dryblas 15 Napisano Marzec 27, 2021 1 godzinę temu, KLAUN96 napisał: Klopsy- Hm...No Nie wiem czy to taki dobry pomysl jest...:-X Ja NIE Polecam. Ile lat masz? nie polecasz bo co? próbowałaś? pewnie 0 doświadczenia i eksperta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dryblas 15 Napisano Marzec 27, 2021 45 minut temu, la_manzana napisał: Mnie kiedyś podrywał facet, który się przewalił przede mną na rowerze Tak zwany podryw na litość, czasem działa hehe, to jeden z wielu chwytów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dryblas 15 Napisano Marzec 27, 2021 34 minuty temu, irukangi napisał: Jakim trzeba być desperatem by kobiecie od razu związek proponować? I pytanie co kto rozumie przez "podryw"? co złego w proponowaniu od razu związku? niby na co czekać? na sztuczne poznawanie się gdy nikt nie jest sobą przy spotykaniu tylko próbuje z najlepszej strony się tylko pokazać? bezsens..... Zdecydowany facet jest konkretny, a zdecydowana kobieta to wyczuwa i też nie owija w bawełne. Nie kumam tych gierek i podchodów większości, gdzie i tak potem 80% niewypały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dryblas 15 Napisano Marzec 27, 2021 1 minutę temu, irukangi napisał: Nic złego . Pytanie tylko czy do związku wybiera się ludzi biorąc pod uwagę ich walory wizualne? Fajna Pani czy Pan z wyglądu nie koniecznie musi się nadawać do czegokolwiek poza "prezencją". Chyba że chodzi tylko o zamoczenie . Ale i to może okazać się niewypałem. dlatego nie wybiera się po samym wyglądzie tylko obserwuje się troche zachowanie, proponuje związek i dopiero się dowiaduje bliżej kto to naprawde jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAUN96 290 Napisano Marzec 27, 2021 Dryblas- Nigdy NIE probowalam uznali by Mnie pewnie za desperatke itp :-X Az tak zdesperowana NIE Jestem...:-X Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach