BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 28, 2021 To dziś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 28, 2021 Wchodząc tu zdałam sobie sprawę, że przed chwilą skłamałam. I tyle z dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Marzec 28, 2021 Ja nigdy nie kłamie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Marzec 28, 2021 To się nie ma co śmiać droga Boni. To są poważne życiowe sprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 28, 2021 No niech Ci będzie. Skłamię, że Ci wierzę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 28, 2021 No ja też nie kłamie , chyba że dana sytuacja tego wymaga dla dobra ogółu , ale nawet jak bym chciała to nie potrafię zaraz zaczynam się jąkać i widać to po mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 28, 2021 Ja nie mówię nic, a gdy muszę to kłamie dla świętego spokoju, ale nie ubarwiam szczegółami. Ogólnie. I rzadko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 28, 2021 Przed chwilą, Leżaczek napisał: Kilkaset tysięcy złotych w portfelu 6 cyfrowym Żegnam z tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Marzec 28, 2021 1 minutę temu, Leżaczek napisał: Co ? W takim sensie że nie kłamie bo np lubię tylko dopiero wtedy gdy już nie ma innego wyjścia albo żeby komuś zaoszczędzić przykrości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 28, 2021 1 minutę temu, Leżaczek napisał: Ale nie kłamie Ja nie chce czytać o pieniądzach i portfelach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 28, 2021 Smutno mi babko, uratuj mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Marzec 28, 2021 19 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Ja nie chce czytać o pieniądzach i portfelach. Dziś mecz. Oglądasz?. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 28, 2021 25 minut temu, lonelyman napisał: Dziś mecz. Oglądasz?. Nie. Nie interesuje mnie to w ogóle praktycznie. A Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Marzec 28, 2021 To już dzisiaj to trzeba liczyć się ze słowami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 28, 2021 1 godzinę temu, lonelyman napisał: Ja nigdy nie kłamie. Ja mówię prawdę w taki sposób, że inni mi nie wierzą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Marzec 28, 2021 15 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Nie. Nie interesuje mnie to w ogóle praktycznie. A Ty? Na takie kadrowe lubię popatrzeć jak zagrają chociaż ostatnio kiepsko im idzie. A tak to też nie oglądam. Lubię Lewego. To taki w sumie skromny gość który nie pajacuje mimo ogromnej kasy którą kosi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 28, 2021 Przed chwilą, lonelyman napisał: Na takie kadrowe lubię popatrzeć jak zagrają chociaż ostatnio kiepsko im idzie. A tak to też nie oglądam. Lubię Lewego. To taki w sumie skromny gość który nie pajacuje mimo ogromnej kasy którą kosi. Pozazdrościć stanu konta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Marzec 28, 2021 1 minutę temu, Leżaczek napisał: Coś jak u mnie. Ale ja to robię celowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Marzec 28, 2021 6 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Pozazdrościć stanu konta. Udało mu się wybić że ktoś go zauważył a drugie to ciężka praca na treningach a w piłce jest ogromna kasa ale to już inna bajka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Marzec 28, 2021 1 minutę temu, lonelyman napisał: Udało mu się wybić że ktoś go zauważył a drugie to ciężka praca na treningach a w piłce jest ogromna kasa ale to już inna bajka. Wiem, ale kasa zabójcza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Marzec 28, 2021 1 minutę temu, Leżaczek napisał: Piłka jest dla dzieci całe dzieciństwo grałem w piłkę i kasy z tego nie było tylko koszty bo niszczyly się pilki na szczęście na komunie dostałem z dziesięć. W każdym razie wyroslem z piłki nożnej jak i z lego. Nie wszystko się przelicza na kasę. Sport to ruch a ruch to zdrowie i może dawać dużo fizycznej satysfakcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Marzec 28, 2021 5 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Wiem, ale kasa zabójcza. No aktualnie około 200 tyś. Dziennie. Ja sobie nawet nie wyobrażam takich zarobków heh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Marzec 28, 2021 21 minut temu, Leżaczek napisał: Mama też nie umie sąsiadka nam nastawia. Ja yebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 28, 2021 2 minuty temu, goz napisał: bo leżaczek jak zwykle operatywny I w fotelu z czarnej skóry z białą nitką siedzę tylko kota brakuje do głaskania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach