TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 28, 2021 Jutro po 10 wchodze na konto i wpłaty chce widzieć!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 28, 2021 30 minut temu, Przegryw_91 napisał: PIŁAŚ CO STARA KALEKO? TO NIE DZIW ZE CI RENTY WYSTARCZA NA KILKA DNI JEDYNIE XD Piłam, a co se będę żałować, a może jutro umrree? Nikt nie wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 29, 2021 9 godzin temu, Przegryw_91 napisał: Kaleko ile dziennie pijesz, masz rentę na alkoholizm dlatego jesteś bezrobotna i bez grosza? Żartowałam, nie piłam nic, mialam gloopawkę.po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 29, 2021 1 godzinę temu, foscocale napisał: Będą cycki - będzie donejt, prosta sprawa. Cycki to będą jak sobie zrobisz;) ale nie jestem pewna czy cie na to stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 29, 2021 1 godzinę temu, foscocale napisał: Właśnie przepadło ci 5 zł, twoja strata. 5 zyta to możesz sobie wiesz gdzie wsadzić, tam gdzie światło nie dochodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Marzec 29, 2021 1 godzinę temu, foscocale napisał: To przecież połowa twoich żądań, lubię negocjować. Myślę, że dobilibyśmy targu za 7 zł. Zje/bałaś, bo teraz to już nie chcę. O to w tym chodzi, przedłużać aż ochota minie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach