la_manzana 46 Napisano Kwiecień 3, 2021 Boję się, że to wszystko zepsuje i już nie będzie tak samo. Niestety wiele wskazuje na to, że on tych uczuć nie odwzajemnia i traktuje mnie jak przyjaciółkę. Pogrążam się w tym, nie mogę przestać o nim myśleć, do tego widzę go niemal codziennie. Co robić w tej beznadziejnej sytuacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 3, 2021 Wołaj Downhiila, on za Ciebie do niego podejdzie i przekaże tabun uczuć, ma duże doświadczenie w przekazywaniu swoich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 3, 2021 4 minuty temu, la_manzana napisał: Boję się, że to wszystko zepsuje i już nie będzie tak samo. Niestety wiele wskazuje na to, że on tych uczuć nie odwzajemnia i traktuje mnie jak przyjaciółkę. Pogrążam się w tym, nie mogę przestać o nim myśleć, do tego widzę go niemal codziennie. Co robić w tej beznadziejnej sytuacji? To proste mówisz prawdę i masz przewalone albo ukrywasz i masz przewalone, zawsze do usług Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
la_manzana 46 Napisano Kwiecień 3, 2021 4 minuty temu, Lollit napisał: To proste mówisz prawdę i masz przewalone albo ukrywasz i masz przewalone, zawsze do usług Dziękuję. Póki co, ta druga opcja, jest bardzo męcząca. Perspektywa pierwszej z kolei mnie paraliżuje. I jak żyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Kwiecień 3, 2021 Moze nie zaczynaj z grubej rury tylko najpierw troche poflirtuj zeby dac mu do myslenia i wybadac teren? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Kwiecień 3, 2021 1 minutę temu, malinka 123 napisał: A co to znaczy poflirtuj? Co się do tego zalicza? Niech sie pousmiecha, pozartuje w zalotny sposob i takie tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Kwiecień 3, 2021 3 minuty temu, malinka 123 napisał: A myślisz że zdążą się pokochać przed wakacjami jeszcze? Popsula mi sie szklana kula wiec niestety nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Kwiecień 3, 2021 47 minut temu, la_manzana napisał: Dziękuję. Póki co, ta druga opcja, jest bardzo męcząca. Perspektywa pierwszej z kolei mnie paraliżuje. I jak żyć? Druga opcja do nikąd cię nie zaprowadzi, ryzykujesz z pierwszą i jeśli się uda to fajnie jeśli nie idziesz dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Kwiecień 3, 2021 3 minuty temu, malinka 123 napisał: To co Ty wiesz? Niestety niewiele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach