Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lollit

Prawda czy fikcja

Polecane posty

Czy facet który nie chce cię przelecieć, jest szczery, ufny i tylko zależy mu na tobie może istnieć?

Gość Druhu
2 minuty temu, Lollit napisał:

Czy facet który nie chce cię przelecieć, jest szczery, ufny i tylko zależy mu na tobie może istnieć?

Tak, podobno istnieją przyjaciółki kobiet z przyrodzeniem. 

1 minutę temu, Druhu napisał:

Tak, podobno istnieją przyjaciółki kobiet z przyrodzeniem. 

Weź mi nie przypominaj Tajlandii, niesmak pozostał do teraz 

25 minut temu, Zpaznokcilakier napisał:

Serio niesmak? Mój kolega pojechał do Tajlandii w delegacje i kiedy poszli na kolacje do restauracji, to  zarząd firmy po tej kolacji, przydzielił im przewodnika, a przewodnik zorganizował kobiety. I on ten kolega,  tak się  podniecał, bo oczywiście jakaś tam lala woziła go na skuterze i on sobie wymyślił, że sobie ja sprowadzi do Polski. Złego słowa nie dał powiedzieć i był święcie oburzony, że ktoś żartuje z niego, że dał się wkręcić. Plany były przebogate. Złość adekwatna do macanek. Ze się z niego  hahamy, że jego wybranka, to dziewczyna z ptaszkiem. Słuchać nie chciał, dumnie prężył pierś, jak zwycięzca. Jak to ludziom niewiele potrzeba, żeby ich zbajerować na całego. Ciekawe co by zrobił, gdyby odkrył, że to dziewczyna z bonusem?

Poczułbym strach, obrzydzenie i złość ale nie pobijesz go/jej zostaje tylko trauma.

Dnia 5.04.2021 o 14:49, Lollit napisał:

🤔

Nie.

Chociaż czekaj.

Wyjątki się zdarzają 😁😁

Dnia 5.04.2021 o 08:49, Lollit napisał:

Absolutnie, ale w 99% szansa że będzie gejem