Hlina 0 Napisano Kwiecień 6, 2021 Hej dziewczyny, we wrześniu ślub jak wszystko oczywiście dobrze pójdzie i nas nie pozamykają. ale mam problem, bo wbrew tradycji będzie organizowany w stronach Pana młodego, a konkretnie pod Gdańskiem. I stąd moja prośba byście polecili mi jakiś salon albo najlepiej konkretnie jakąś dobrą fryzjerek od takich specjalnych fryzur. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrazynaT 1 Napisano Kwiecień 6, 2021 A rodzina Pana Młodego nie chodzi do fryzjera, żeby Ci kogoś polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
endora 0 Napisano Kwiecień 6, 2021 Zadzwoń sobie do Pani Elwiry tel. 694 665 333 i z nią się umów. Świetna fryzjerka, która mnie również do ślubu czesała i od tamtej pory zawsze tylko do niej chodzę. Ostatnio robiłam sobie u niej kolor i wyszedł naprawdę rewelacyjnie. Ma swoje stoisko w Gdańsku przy Srebrnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Qince Napisano Kwiecień 6, 2021 8 godzin temu, Hlina napisał: Hej dziewczyny, we wrześniu ślub jak wszystko oczywiście dobrze pójdzie i nas nie pozamykają. ale mam problem, bo wbrew tradycji będzie organizowany w stronach Pana młodego, a konkretnie pod Gdańskiem. I stąd moja prośba byście polecili mi jakiś salon albo najlepiej konkretnie jakąś dobrą fryzjerek od takich specjalnych fryzur. Moja fryzjerka jest chora na koronę Czy otworzy zakład tego nie wiemy. Świetna jest. Dam znać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach