Klaudia246 1 Napisano Kwiecień 6, 2021 Witam, Mam cykle 28/29 dniowe... staramy się o dzidziusia lecz ten miesiąc jest dziwny około 4 dni po owulacji wystąpiło u mnie brązowe plamienie bolą mnie jajniki mam obolałe piersi i wzmożony apetyt może któraś z was tak miała? wizyta u ginekologa dopiero za 6 dni a strasznie się martwię :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Kwiecień 6, 2021 Może to być niedobór progesteronu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia246 1 Napisano Kwiecień 7, 2021 Dziś miałam plamienie krwią :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Kwiecień 7, 2021 1 godzinę temu, Klaudia246 napisał: Dziś miałam plamienie krwią Ja tak miałam, gdy spadł mi progesteron. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia246 1 Napisano Kwiecień 8, 2021 Robiłam dziś badania i taki wynik beta-HCG Wynik< 2.30 mIU/ml co to oznacza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kliop 44 Napisano Kwiecień 8, 2021 Że nie jesteś w ciąży. Ale jesteś dopiero 6 dni po owulacji, więc nie możesz być jeszcze w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia246 1 Napisano Kwiecień 8, 2021 Lekarz zlecił mi to badanie w celu wykluczenia ciąży pozamacicznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalinka 8 Napisano Czerwiec 30, 2021 biedna, najlepiej do gina bo tu ci nikt nie powie dokladnie, mozesz jedynie kontrolowac cykl afrodyta smart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Lipiec 16, 2021 Słyszałam, że bardzo dokładne są komputery cyklu Cyclotest MyWay. To już taki profesjonalny sprzęt do domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Lipiec 16, 2021 A zobacz jeszcze na tym portalu naturalna plodnosc pl, tam są różne produkty do pomocy przy planowaniu dziecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach