Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xNiktx

Co to znaczy ?

Polecane posty

Witam. Jutro czeka mnie sprawa sądowa z decyzją o przyznanie praw rodzinie zastępczej spokrewnionej bo rodzicom mojego chłopaka. Mam stresa ale pytanie czym jest pierwszy punkt. "wszcząć z urzędu postępowanie", drugi punkt jest o zamieszczenie mojego dziecka u rodziny chłopaka. Trzeci punkt "stwierdzić że orzeczenie w punkcie 2 jest wykonalne". Co to znaczy ? Czym jest to postępowanie z urzędu ? Jak taka sprawa sądowa wygląda czy ktoś miał albo był świadkiem na takiej sprawie ? Czy potrzebny mi jest jakiś świadek do tej sprawy? Pomijając już to że leczę się psychiatrycznie z powodu zaburzeń lękowych gdzie będę przesluchiwana ? Na sali czy w jakimś osobnym biurze ? Mamy tam iść razem z chłopakiem i jego rodzicami i jak to wygląda czy każdy wchodzi z osobna na salę czy wszyscy? Teraz jest ta pandemia i wiem że może się coś zmienić. Chociaż zależałoby mi żeby wszystkich nas tam wpuścili bo ja sama nie wiem czym mam się bronić żadnego adwokata nie mam ani świadka 😞 Czy był ktoś na takiej rozprawie ? Tylko proszę bez obraźliwych komentarzy bo ja to bardzo przeżywam...