Gość Druhu Napisano Kwiecień 8, 2021 1 minutę temu, TakaTamJedna... napisał: Przykro... Za dużo wiedziałbyś o mnie Jakim ty jesteś geniuszem kobiecości, to nie dziwię się, że zamiast kolejki facetów, kolejne stracone lata ustawiają się w Twojej udanej przyszłości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 8, 2021 zmieniam robotę i pogadam z nia jeszcze, postanowione już ostatecznie, nie chce jej zawieść jeśli coś do mnie czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 8, 2021 6 minut temu, downhiil napisał: zmieniam robotę i pogadam z nia jeszcze, postanowione już ostatecznie, nie chce jej zawieść jeśli coś do mnie czuje Ok powodzenia Donny. Dobranoc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 8, 2021 19 minut temu, Niburdiama napisał: Ok powodzenia Donny. Dobranoc nie ma innego wyjścia niestety, dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 8, 2021 1 minutę temu, downhiil napisał: nie ma innego wyjścia niestety, dobranoc Mogę się założyć, że jeszcze przed poniedziałkiem nastąpi zwrot akcji. Mało tego, znam finał tej twojej historii, która może się skończyć w jeden sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 8, 2021 jestem raczej w 100% pewien ze to co widziałem w jej oczach ostatnio to uczucie, ale to nie oznacza ze mnie moze chcieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Kwiecień 8, 2021 36 minut temu, Druhu napisał: Jakim ty jesteś geniuszem kobiecości, to nie dziwię się, że zamiast kolejki facetów, kolejne stracone lata ustawiają się w Twojej udanej przyszłości. U mnie nie ma kolejki facetów, mam męża geniuszu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 8, 2021 Przed chwilą, TakaTamJedna... napisał: U mnie nie ma kolejki facetów, mam męża geniuszu Chyba na zdjęciach XDDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Kwiecień 8, 2021 56 minut temu, Druhu napisał: Chyba na zdjęciach XDDDDDD Na zdjęciach również Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 8, 2021 Przed chwilą, TakaTamJedna... napisał: Na zdjęciach również Mogłabyś fajnie wyjść, gdybym ci zabrał aparat i zrobił prawdziwą sesje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TakaTamJedna... 😎 Napisano Kwiecień 9, 2021 18 godzin temu, Druhu napisał: Mogłabyś fajnie wyjść, gdybym ci zabrał aparat i zrobił prawdziwą sesje. Co to to nie, zrobiłbyś mi zdjęcia w złym oświetleniu i nawet najpiękniejsza księżniczka wyjdzie jak maszkara , zapewniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 9, 2021 1 godzinę temu, TakaTamJedna... napisał: Co to to nie, zrobiłbyś mi zdjęcia w złym oświetleniu i nawet najpiękniejsza księżniczka wyjdzie jak maszkara , zapewniam Nie ważne jak się na zdjęciach wychodzi, ważniejsze jak w kontaktach z facetami wychodzi. Na tym się skup. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach