Kasialka 0 Napisano Kwiecień 9, 2021 Dziś otrzymałam wyniki ze swojej pierwszej cytologii, lekarka powiedziała ze wszystko w porządku tylko są zmiany hormonalne. Czy ktoś wie moze co to znaczy i na czym polegaja ? Niestety ona mi ne wytlumaczyla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moni.B88 21 Napisano Kwiecień 9, 2021 Zmiany hormonalne po badaniu cytologii??? Coś musiałaś zle zrozumieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Kwiecień 10, 2021 Z cytologii może wyjść jakaś nieprawidłowość, stan zapalny. Generalnie dostajesz wynik z grupą i info czy prawidłowa czy nie. Badania hormonalne raczej robi się z krwi. Można też sprawdzać w domu poziom lh na testerze na ślinę Afrodyta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Czerwiec 29, 2021 Nie wiem co tam mogło wyjść, nie wiem jaką metode antykoncepcji stosujesz, ale jak coś najlepiej sprawdza się mechaniczna forma, polecam diafragmę Caya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach