downhiil 88 Napisano Kwiecień 9, 2021 zastanawiam się czy po tym jak odejdę z roboty czy od razu? jak wy byście postąpili mysle ze moje szanse na to że będzie ze mna wynoszą coś około 10% ale chcę to zrobić, a nuż coś w jej głowie się wtedy rozjaśni jeśli ma wątpliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 120 Napisano Kwiecień 9, 2021 1 godzinę temu, downhiil napisał: zastanawiam się czy po tym jak odejdę z roboty czy od razu? jak wy byście postąpili mysle ze moje szanse na to że będzie ze mna wynoszą coś około 10% ale chcę to zrobić, a nuż coś w jej głowie się wtedy rozjaśni jeśli ma wątpliwości Każdy medal ma dwie strony , jak zrobisz przed-może być niezręcznie w pracy -będzie wiedziała ,że będziecie się widywać będzie się starała być ok -może będziecie szybciej razem -przestaniesz się ciskać -uwzględnisz możliwość spotykania się z nią szukając pracy a jak po odwrotnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3638 Napisano Kwiecień 9, 2021 1 godzinę temu, downhiil napisał: zastanawiam się czy po tym jak odejdę z roboty czy od razu? jak wy byście postąpili mysle ze moje szanse na to że będzie ze mna wynoszą coś około 10% ale chcę to zrobić, a nuż coś w jej głowie się wtedy rozjaśni jeśli ma wątpliwości Najlepiej pół roku temu. Ale w tym wypadku po złożeniu wypowiedzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociełezki 115 Napisano Kwiecień 9, 2021 Mam na ciebie oko downhill. Komnata tajemnic została otwarta wrogowie dziedzica strzeżcie się!!!!!!!! Padniesz. Uważaj na bazyliszka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach