Maja6057 1 Napisano Kwiecień 11, 2021 Mam trochę takie głupie pytanie. Stosunek że stycznia i lutego. Robiłam masę testów, bhcg w marcu wyszła <2,00. Moje piersi są nabrzmiałe i bolą jak dotykam a miesiączki są skąpe. Dziś w nocy śnił się pozytywny test ciążowy. Wczoraj robiłam i wyszedł negatywny a po kilku godzinach pojawiła się druga kreska ale nie różowa. Czy mimo tego snu mam martwić się ciąża i powtarzać jakiekolwiek badania? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Kwiecień 11, 2021 Mamy kwiecień. Jak byś była w ciąży to test od razu pokazał by wynik pozytywny. Nie jesteś w ciąży, niektóre testy po dłuższym czasie pokazują fałszywe dwie kreski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maja6057 1 Napisano Kwiecień 11, 2021 Bardziej mi chodziło o sen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Kwiecień 11, 2021 1 godzinę temu, Maja6057 napisał: Bardziej mi chodziło o sen Chyba podświadomie myślisz o ciąży i świadomość płata Ci figle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maja6057 1 Napisano Kwiecień 11, 2021 Właśnie nie myślałam już dosyć. Tak nagle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach