_brunetka_ 0 Napisano Kwiecień 13, 2021 Cześć! Wiele czytałam na ten temat, koleżanka, znajoma zaszły w ciążę pomimo REGULARNEGO przyjmowania tabletek antykoncepcyjnych. Chciałabym jakieś nowe informacje na ten temat, jak dziewczyny znacie taką sytuację? Ja zaczęłam brać pierwsze opakowanie tabletek Belara, czy ktoś je bierze? Jakie macie opinie o nich? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lidia2324 0 Napisano Kwiecień 13, 2021 Odkupie 3 opakowania belary może komuś zostały Lidia2324@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Kwiecień 15, 2021 uprawiając seks zawsze jest prawdopodobieństwo ciąży, w niektórych przypadkach znikome, ja używam komputer cyklu cyclotest myWay antykoncepcja bez hormonów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Kwiecień 23, 2021 Nie znam takiego przypadku, ale przezorny zawsze ubezpieczony. Mimo brania pigułek, dobrze jest też zabezpieczać się mechanicznie, więc diafragma Caya nie zaszkodzi, a pamiętajmy, że poza zabezpieczeniem przed niechciana ciążą, chroni przed chorobami przenoszonymi drogą płciową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Kwiecień 30, 2021 Przy niepewności co do ochrony tabletek, najlepiej korzystać z metod niehormonalnych. Polecam mini mikroskop do sprawdzania poziomu lh afrodyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalinka 8 Napisano Maj 10, 2021 Dnia 13.04.2021 o 10:33, _brunetka_ napisał: Cześć! Wiele czytałam na ten temat, koleżanka, znajoma zaszły w ciążę pomimo REGULARNEGO przyjmowania tabletek antykoncepcyjnych. Chciałabym jakieś nowe informacje na ten temat, jak dziewczyny znacie taką sytuację? Ja zaczęłam brać pierwsze opakowanie tabletek Belara, czy ktoś je bierze? Jakie macie opinie o nich? Pozdrawiam hmmm wiesz co zalezy tez ile brala i czy brala je rzeczywiscie w punkt o tej godzinie. ja na poczatku brania uzywalam jeszcze diafragma caya dla swietego spokoju. albo po prostu byla tym 0,01%... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach