BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 14, 2021 Witam, nazywam się Grzegorz jestem ojcem 9 miesięcznego Tobiaszka, lecz za 2 miesiące spodziewamy się 2 dziecka. Mieszkamy w trójkę chociaż już niedługo w czwórkę w małym mieszkanku na 38m/kw które jest położone na 4 pietrze. Problem w tym że niestety gorąco jakie panuje w mieszkaniu latem jest nie do zniesienia dla dzieci, my jakoś sobie radzilismy jednak niemowlaczek i roczne dziecko ciężko zniosą temperaturę 26-29°c . Dlatego doszliśmy z dziewczyną do wniosku ze najlepszym rozwiązaniem jest montaż klimatyzacji która poprawilaby komfort zycia naszym chłopcą. Dzwoniłem do różnych serwisów , najtańsza instalacja to koszt 2700-3000zl niestety jesteśmy w trudnej sytuacji finansowej i nie możemy sobie pozwolić na taki wydatek, na kredyt też nas niebstac bo już mamy bardzo dużo opłat związanych z mieszkaniem i własne zobowiązania która nam bardzo ciąża. Dlatego bardzo proszę o pomoc w zebraniu potrzebnej kwoty, za każda złotówkę będziemy wdzięczni z całego serca a chłopcy będą mogli bez problemu przetrwać upały co będzie dla nas największym szczęściem. Udostępnij zrzutkę po raz pierwszy! Facebook Udostępnij Stwórz swój własny link do promocji zrzutki i sprawdzaj na bieżąco statystyki! zrzutka.pl/z/ Zapisz Pierwsza na świecie Karta Wpłatnicza. Przyjmuj wpłaty gdziekolwiek jesteś. Dowiedz się więcej Wpłacający 4 LW 42 minuty temu Lukasz Wantuch 50 zł 23 godziny temu Dane ukryte 10 zł KS 58 minut temu Kacper Solarz 1 zł JB 53 minuty temu Jeff Bezos 1 zł Komentarze 10 2500 znaków CZ Cebula Zezrzutki • 54 minuty temu Mamy już uzbierane na tani wentylator. I wystarczy. Odpowiedz Udostępnij KA Kacper Andziak • godzinę temu Nierób Odpowiedz Udostępnij AJ Aleksandra Jelonek • godzinę temu Klimatyzacja to wielki luksus na który notabene bardzo mała ilość osób stać. Nie wyobrażam sobie, żeby zakładać zbiórkę na taki cel. Zaskakujące, ze w lecie jest gorąco, nieprawdaż? Ludzie mieszkają w 8-10 piętrowych wieżowcach i dają sobie radę Odpowiedz Udostępnij AB Arnold Boczek • godzinę temu Chłopie weź się za robotę. Gdzie twój honor mężczyzny? Trzeba było nie płodzić dzieci skoro sytuacja materialna taka zła. Większość ludzi żyje bez klimatyzacji, a ty żebrasz na swoje fanaberie. Wstyd Odpowiedz Udostępnij GM Grzegorz Macyna • minutę temu Przykro mi ale cieszę się że w pana życiu wszystko się układa niestety nie każdy ma tyle szczęścia, pozdrawiam Odpowiedz Udostępnij NZ Natalia Zadrozna • godzinę temu Na prąd też będzie zrzutka? Bo h pracy klimatyzatora to 0,60gr. Czyli za sama klime 400 zł miesięcznie plus opłaty stałe za prąd Odpowiedz Udostępnij GM Grzegorz Macyna • 4 minuty temu 0,3-0,8 KW * 40-60h miesięcznie = 12 - 48 kWh miesięcznie 12-48 kWh * 0,68 zł / 1kWh = 8,16 - 32,64 zł ⇒ koszt miesięczny Odpowiedz Udostępnij Zobacz więcej Nasi użytkownicy założyli 675 168 zrzutek i zebrali 435 421 639 zł A ty na co dziś zbierasz? Do zebraniaOd osoby Załóż zrzutkę Wpłać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 14, 2021 Wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Kwiecień 14, 2021 Jeff Bezos XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 14, 2021 Dzieciak 9 miesięcy a za dwa nowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 14, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Dzieciak 9 miesięcy a za dwa nowe. Ile przelałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 14, 2021 Przed chwilą, Druhu napisał: Ile przelałaś? Nie jestem Salomonem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 14, 2021 Je/bany skąpiec, gorzej niż u Moliera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 14, 2021 Kup bombelkom klimatyzację, bo się poduszą. Własnych mieć nie będziesz, to podaruj uśmiech cudzym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 14, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Kup bombelkom klimatyzację, bo się poduszą. Własnych mieć nie będziesz, to podaruj uśmiech cudzym. Z Tobą będę miał bombelki klimatyzowane w szczęściu i miłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 14, 2021 Przed chwilą, Druhu napisał: Z Tobą będę miał bombelki klimatyzowane w szczęściu i miłości Chyba cię poebao. Możesz liczyć na takie ewentualnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 14, 2021 Przed chwilą, TakaJedna napisał: Mnie też jakiś ... założył. Podobno zbieram na adwokata, bo wpadłam w zle towarzystwo A ja słyszałem, że zbierasz na to żeby druhu się zgodził zabrać cię na spacer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Kwiecień 14, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: Chyba cię poebao. Możesz liczyć na takie ewentualnie Jak będą bombelki to za nie otworzymy szampana, taka kolejność bombelku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 14, 2021 1 minutę temu, Niby normalny napisał: czyli podajesz się tylko za kobietę Grzegorzu, do tego wyłudzasz kase Jestem Wojciech nieszczęsny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 14, 2021 2 minuty temu, Różniczka napisał: Tak czytam i czytam i nie bardzo wiem o czym ten temat jest, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach