Alga333 0 Napisano Kwiecień 15, 2021 Y Spóźnia mi się okres od 4 dni ale mam nieregularny więc sprawidziłam i w wejściu do pochwy mam jakby białe przepołowione jajko mam białe upławy a jajniki mnie wczoraj bolały czy mam się czym martwić czytałam ze to jakieś choroby i itd ale mnie nic nie boli nie wiem od kiedy mam tą kulkę ale proszę o odp dziewczyny martwię się nic tam nie dotykałam nic nie boli proszę szybko!?!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stop_czyk 184 Napisano Kwiecień 15, 2021 (edytowany) Z całym szacunkiem ale dbasz o higienę? Edytowano Kwiecień 15, 2021 przez Stop_czyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Kwiecień 15, 2021 6 godzin temu, Alga333 napisał: Y Spóźnia mi się okres od 4 dni ale mam nieregularny więc sprawidziłam i w wejściu do pochwy mam jakby białe przepołowione jajko mam białe upławy a jajniki mnie wczoraj bolały czy mam się czym martwić czytałam ze to jakieś choroby i itd ale mnie nic nie boli nie wiem od kiedy mam tą kulkę ale proszę o odp dziewczyny martwię się nic tam nie dotykałam nic nie boli proszę szybko!?!!! pilnie zgłoś się do ginekologa. Jeśli jesteś niepełnoletnia powiedz o tym mamie. Jak pełnoletnia sama zgłoś się do ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stop_czyk 184 Napisano Kwiecień 15, 2021 21 minut temu, Wîdmo napisał: niepowodzenia życiowe Jak ty uwielbiasz przypisywać innym swoje porażki. Znajdź sobie dziewczynę to jeszcze będziraz z nią sypiał. Ze swoją porażką życiową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach