Jane112 10 Napisano Kwiecień 17, 2021 Hej. Przychodzę tu w sprawie wyboru studiów. Za 2 tygodnie piszę maturę, a dalej nie mam pomysłu na jakie studia pójść. Rozważam psychologię. Czy sa tu jakies osoby które studiuja ten kierunek i mogą sie wypowiedzieć czy ciężko sie dostać i jak wygląda studiowanie tego kierunku ? Bądź studiuje cos innego i chciałby podzielić sie swoimi wrażeniami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sidh`e Santee 204 Napisano Kwiecień 21, 2021 Jeśli masz dylemat z wyborem, zacznij może od testu na inteligencję emocjonalną. To pozwoli Ci zawęzić profil studiów. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jane112 10 Napisano Kwiecień 25, 2021 Dnia 21.04.2021 o 13:11, Sidh`e Santee napisał: Jeśli masz dylemat z wyborem, zacznij może od testu na inteligencję emocjonalną. To pozwoli Ci zawęzić profil studiów. Właśnie ja sie obawiam takich testów, że wyniki nie będą zgodne z prawdą albo wyjdzie cos z czym sie nie hede zgadzała. Ale spróbować nie zaszkodzi, i tak juz jestem wystarczająco zestresowana I zdesperowana żeby cos znaleźć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAUN96 290 Napisano Maj 6, 2021 Moze studia: Pisze tu ogolnie : Medyczne/ Techniczne? Rzekomo po takich studiacj Jest Pewna Praca... Tak slyszalam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bluegrey Napisano Maj 8, 2021 Dnia 17.04.2021 o 22:48, Jane112 napisał: Hej. Przychodzę tu w sprawie wyboru studiów. Za 2 tygodnie piszę maturę, a dalej nie mam pomysłu na jakie studia pójść. Rozważam psychologię. Czy sa tu jakies osoby które studiuja ten kierunek i mogą sie wypowiedzieć czy ciężko sie dostać i jak wygląda studiowanie tego kierunku ? Bądź studiuje cos innego i chciałby podzielić sie swoimi wrażeniami? A dlaczego rozważasz akurat ten kierunek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jane112 10 Napisano Maj 13, 2021 Dnia 8.05.2021 o 19:56, Bluegrey napisał: A dlaczego rozważasz akurat ten kierunek? Ponieważ ciekawi mnie ta tematyka, generalnie wszystko co związane z funkcjonowaniem człowieka w świecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bluegrey Napisano Maj 14, 2021 10 godzin temu, Jane112 napisał: Ponieważ ciekawi mnie ta tematyka, generalnie wszystko co związane z funkcjonowaniem człowieka w świecie. Tematykę można zgłębiać w ramach hobby. Pytanie, czy w tym zawodzie chcesz pracować? Ewentualnie czy masz predyspozycje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czepiel 0 Napisano Lipiec 19, 2021 Zdecydowanie polecam ofertę lsw.edu.pl. Świetna szkoła wyższa, mimo że niepubliczna to trzyma wysoki poziom kształcenia i tym samym faktycznie człowiek może się rozwinąć i coś dla siebie z takiej uczelni czerpać. Jak dla mnie to klucz do tego, by faktycznie dobrze do życia zawodowego się przygotować. Uczelnia w końcu ma być takim skutecznym pierwszym krokiem w tym właśnie kierunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foster 2 Napisano Sierpień 18, 2021 nie wazne co studiujesz i tak skonczyz w korpo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach