NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Kwiecień 18, 2021 Przed chwilą, Niburdiama napisał: Mnie tez omijają, bo nikogo nie stać, by mi kupic auto za pół miliona Hahaha Ale życzę powodzenia - w końcu jakiś szczęśliwiec się trafi i kupi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 18, 2021 Pradżakt lejdi. Jor de kłin of brołken harts. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 18, 2021 (edytowany) To jakis absurd. Ja mialabym ryzykować, że facet powie: nie planowalem tego, nie szukam zagnieżdżenia, domu, rodziny, nie wspominałem, że nie mam kobiety i zostawić mnie z tym sama, a On nie moglby wziąć kredytu na 250 tys i kupić mi porządne auto, zeby zadbać o moje bezpieczeństwo? Wtedy obydwoje mielibyśmy takie samo ryzyko. Gdyby nawet chcial mnie porzucić to musialby spłacać kredyt, a ja zajmowałabym się dzieckiem bez Jego laski i łaski. Skoro nie stać kogos na to, to mnie nie stać na koronkowe body. 50/50 rowne szanse, a jak ja mam być na przegranej pozycji to poziom absurdu jest krytyczny. Sam niech sobie zrobi pęto mądrala, co mnie to Edytowano Kwiecień 18, 2021 przez Niburdiama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 18, 2021 5 minut temu, NieprzejrzeniePrzejrzysty napisał: Hahaha Ale życzę powodzenia - w końcu jakiś szczęśliwiec się trafi i kupi Albo nie kupi a ja wyschne na wiór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 18, 2021 (edytowany) Krokodyle łzy. Edytowano Kwiecień 18, 2021 przez BoniBluBabciaBandzior Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Kwiecień 18, 2021 Przed chwilą, Niburdiama napisał: Albo nie kupi a ja wyschne na wiór Biedna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 18, 2021 Przed chwilą, NieprzejrzeniePrzejrzysty napisał: Biedna To jest wkalkulowane w ten koncept Jakies straty muszą być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieprzejrzeniePrzejrzysty 23 Napisano Kwiecień 18, 2021 Przed chwilą, Niburdiama napisał: To jest wkalkulowane w ten koncept Jakies straty muszą być Rozumiem że drogi samochód jest takim "must have" u faceta dla Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joanna jo 18 Napisano Kwiecień 18, 2021 1 godzinę temu, downhiil napisał: bo ja chyba tak ja tez tak mam i nie wiem do dzis dlaczego a umawianie sie z kims kto nam sie nie podoba nie jest stresujace ale do niczego nie prowadzi, pozniej sie platamy w jakies zwiazki ktore nie mają sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 18, 2021 18 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Krokodyle łzy. Ok to zabiorę hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 18, 2021 (edytowany) 17 minut temu, NieprzejrzeniePrzejrzysty napisał: Rozumiem że drogi samochód jest takim "must have" u faceta dla Ciebie? Chodzi o strategie, zeby wyselekcjonować kogos, komu nie powiem o tym a sam to zaproponuje lub coś innego dla mojego bezpieczenstwa. Niekoniecznie to przyjmę,ale chodzi o sam fakt, a nie nawija makaron jak to ktos kocha i szlocha, boi sie, tysiące wymówek i kłamstw. Edytowano Kwiecień 18, 2021 przez Niburdiama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 18, 2021 1 minutę temu, Niburdiama napisał: Ok to zabiorę hehe Najlepiej zabierz siebie i wyprdalaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 18, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: Najlepiej zabierz siebie i wyprdalaj. Albo raczej Ty. Zamknęłaś już projekt to nie żegnaj się 100 razy tylko jak zamknęłaś prodzakt to bye. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 18, 2021 Przed chwilą, Niburdiama napisał: Albo raczej Ty. Zamknęłaś już projekt to nie żegnaj się 100 razy tylko jak zamknęłaś prodzakt to bye. Ty możesz zmieniać scenariusz codziennie, a mnie bronisz? haha. Żyranta szukasz. Ot, cała historia, krokodylu si ja lejter aligejter. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 18, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: Ty możesz zmieniać scenariusz codziennie, a mnie bronisz? haha. Żyranta szukasz. Ot, cała historia, krokodylu si ja lejter aligejter. Hehe zamieniasz się we mnie, widzisz jaka jestem zaraźliwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 18, 2021 Jak nie chce dbac o mnie i moje dobrodziejstwo to niech lepiej nie podchodzi, bo namietna jestem i pieseła spuszczę, ktory sie wabi Bandzior, zeby wygryzł mu dziurę na tylku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 18, 2021 1 minutę temu, Niburdiama napisał: Hehe zamieniasz się we mnie, widzisz jaka jestem zaraźliwa? Bo jesteś moim projektem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 18, 2021 Przed chwilą, Niburdiama napisał: Jak nie chce dbac o mnie i moje dobrodziejstwo to niech lepiej nie podchodzi, bo namietna jestem i pieseła spuszczę, ktory sie wabi Bandzior, zeby wygryzł mu dziurę na tylku. Zoofilię należy zaleczać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Kwiecień 18, 2021 Wiadomo ,że im bardziej nam zależy tym większa trema ,więc może to być odebrane na plus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach