downhiil 88 Napisano Kwiecień 19, 2021 (edytowany) Edytowano Kwiecień 19, 2021 przez downhiil 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Kwiecień 19, 2021 Dawno się nie naraziłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 19, 2021 Extra ❤ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 19, 2021 (edytowany) Teraz sobie bede nucić : I Twoja śliczna twarz w moje raczki wciaz łapać how cute Edytowano Kwiecień 19, 2021 przez Niburdiama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 19, 2021 (edytowany) 14 minut temu, Sofi napisał: Dawno się nie naraziłeś Czemu? Urocze to przytulenie z tym Dużym Misiem. Edytowano Kwiecień 19, 2021 przez Niburdiama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 19, 2021 I tak się właśnie przewrócę jak zaprosi mnie na kawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Kwiecień 19, 2021 1 minutę temu, Niburdiama napisał: Czemu? Urocze to przytulenie z tym Dużym Misiem. Myślałam ,że za duży ten miś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 19, 2021 3 minuty temu, Sofi napisał: Myślałam ,że za duży ten miś. W sumie jak tak mysle to chyba taka wlasnie jestem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 19, 2021 (edytowany) Ale czas przygotować cos dla Donniego...moja piosenka.. Gdy zostaje sam w Zamku otoczonym fosą, Marzę bezszelestnie, aż Luba oplecie namiętnie me serce serca swego rosą, Telepatycznie łącze się z Nią duchowo Wysyłając do Niej przekaz, iz jest Moja Królową, Kocham ja mocno, metafizycznie Lecz nie, nie okazuje tego publicznie, I tylko fosa łez oddziela nas od romantycznych gestów, Moja dusza krwawi, nie chce od życia wiecej testów, I chciałbym być bliżej i boję się miłosci, Za bardzo pragnę ją sciskać, aż do późnej starości Edytowano Kwiecień 19, 2021 przez Niburdiama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 19, 2021 Refren: Przytul mnie, przytul mocno jak Misia swego Nie chce byc, nie chce tylko Twoim Kolega, Otwórz swoje serce, pragnij mnie wciaz wiecej, Nie czekaj na Nic, bądź ze mna czym prędzej, Okaz mi wrażliwość, swa kobieca cnotę, Przybyłbym na kawe z Toba z końca świata samolotem, By choc Cie zobaczyć i moc popatrzeć Ci w oczy, Piekne są te spojrzenia, moj duch jest ochoczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 19, 2021 Dajesz mi tyle szczęścia, gdy czuje Cie choc chwile obok, Gdy widze Cie tak blisko, serce szaleje, nie jestem sobą, Daj mi szanse, by Cie moc uszczęśliwić, Tak by wszyscy Ci ludzie wokol nie mogli się nadziwić, Ja czuje, ze chcesz powiedziec mi to samo, I na zawsze chcesz pozostać moja na wylacznosc Damą, Dla Ciebie zagram na lutni, namaluje obraz, wyrzeźbię Twa postać, Przejde sam siebie, jeśli tylko chcialabys ze mną trwac, na zawsze pozostać, Inspirujesz moj umysl, by oddać Ci swe serce, Nawet bez pocalunku i wciąż pragne Cie więcej, Snisz mi sie każdej nocy, widzę Twoje kapelusze, Tak bardzo rozkochalas soba moja subtelna dusze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 19, 2021 W ten poniedziałek zrobie to wreszcie, Wiem, czuje to mocno, stanowie Jej tlen, powietrze, Ledwie oddycha, smutek ja dławi, wyznam, że kawy bym sie napił, to wszystko naprawi, Podejdę pewnym krokiem, nagle serce zadrży, Powiem Jej: Te amo, inna mogłaby tylko o mnie pomarzyc, Nie wciskaj mi kitu, ze nie pójdziesz na kolacje, Widzę jak oblewa Cie rumieniec, kochasz moja adoracje, Nie badz taką niedostępna, bo kusisz mnie bardziej Tak, ze juz nie mogę się powstrzymać, choć mega ze mnie twardziel Kochaj mnie, kochaj, stańmy się jednością Darze tylko Ciebie gleboko romantyczna miloscia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 20, 2021 Donnemu nie podoba się moja piosenka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach