Marcin92 0 Napisano Kwiecień 20, 2021 Witam mam 29 jestem 8 lat z żoną i mam dwójkę dzieci od pół roku zastanawiam się odejść od niej a od miesiaca zakochałem się w innej nie nie śpię z nią na razie trzymam ja na dystans Mam już taki mętlik w głowie że nie wiem co zrobić dzieci czy miłość WSZYSTKIE opcje brałem pod uwagę i dalej się z tym mecze może ktoś coś podpowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Kwiecień 20, 2021 A jaką Ty byś chciał podpowiedź od innych ? Jak ktoś napisze żebyś zostawił żonę i odszedł do tej drugiej to posłuchasz i tak zrobisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola15 168 Napisano Kwiecień 20, 2021 Przede wszystkim to zostawiac 10 letnie malzenstwo bo poznales miesiac temu kobiete w ktorej sie zauroczyles a ktorej zupelnie nie znasz...zupelny brak odpowiedzialnosci i piatek klepki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nenesh 545 Napisano Kwiecień 20, 2021 1 godzinę temu, Lola15 napisał: Przede wszystkim to zostawiac 10 letnie malzenstwo bo poznales miesiac temu kobiete w ktorej sie zauroczyles a ktorej zupelnie nie znasz...zupelny brak odpowiedzialnosci i piatek klepki. No, ale ten... 3 godziny temu, Marcin92 napisał: [...] od pół roku zastanawiam się odejść od niej a od miesiaca zakochałem się w innej [...] ... czyli Autor już wcześniej rozważał porzucenie rodziny. Cóż, jeśli nie da się niczego naprawić i odejść, to jedyne rozwiązanie, by nie męczyć i siebie i rodziny, to trzeba się na nie zdecydować. Ale odpowiedzialnie i samodzielnie, a nie uciekać dopiero pod wpływem innej kobiety. Są sytuacje, kiedy przyzwoitość nakazuje jednak wyjść ze strefy komfortu i porzucić własną wygodę. 3 godziny temu, Marcin92 napisał: [...] WSZYSTKIE opcje brałem pod uwagę i dalej się z tym mecze może ktoś coś podpowie Nikt za Ciebie nie poukłada. Jeśli wahasz się przed rozstaniem z żoną, zapewne są jakieś powody. Swoje priorytety na pewno znasz, tak samo, jak perspektywy i oczekiwania. Zrób cokolwiek chcesz, ale zawsze pamiętaj, że życie masz tylko jedno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AntyBazyl Napisano Kwiecień 20, 2021 (edytowany) 35 minut temu, Nenesh napisał: Rób cokolwiek chcesz, ale zawsze pamiętaj, że życie masz tylko jedno. Jego żona też i głupia była, ze oddala takiemu typkowi najlepsze lata życia, dala mu dzieci i zapewne zostanie sama jak palec. Ale i na młodego alimenciarza nikt się tak nie polasi jak mu się wydaje. Kiedyś latał za mną taki 27 lat, dwójka dzieci z ex. Na co on liczył? Nie wiem. Wiem natomiast, ze zadna do tej pory się na niego nie skusiła. Edytowano Kwiecień 20, 2021 przez AntyBazyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach