Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marcin92

Żona czy kobieta w której się zakochałeś

Polecane posty

Witam mam 29 jestem 8 lat z żoną i mam dwójkę dzieci  od pół roku zastanawiam się odejść od niej a od miesiaca zakochałem się w innej nie nie śpię z nią na razie trzymam ja na dystans 

Mam już taki mętlik w głowie że nie wiem co zrobić dzieci czy miłość 

WSZYSTKIE opcje brałem pod uwagę i dalej się z tym mecze może ktoś coś podpowie 

A jaką Ty byś chciał podpowiedź od innych ? Jak ktoś napisze żebyś zostawił żonę i odszedł do tej drugiej to posłuchasz i tak zrobisz ?

Przede wszystkim to zostawiac 10 letnie malzenstwo bo poznales miesiac temu kobiete w ktorej sie zauroczyles a ktorej zupelnie nie znasz...zupelny brak odpowiedzialnosci i piatek klepki. 

1 godzinę temu, Lola15 napisał:

Przede wszystkim to zostawiac 10 letnie malzenstwo bo poznales miesiac temu kobiete w ktorej sie zauroczyles a ktorej zupelnie nie znasz...zupelny brak odpowiedzialnosci i piatek klepki. 

No, ale ten... 

3 godziny temu, Marcin92 napisał:

[...] od pół roku zastanawiam się odejść od niej a od miesiaca zakochałem się w innej [...]

... czyli Autor już wcześniej rozważał porzucenie rodziny. Cóż, jeśli nie da się niczego naprawić i odejść, to jedyne rozwiązanie, by nie męczyć i siebie i rodziny, to trzeba się na nie zdecydować. Ale odpowiedzialnie i samodzielnie, a nie uciekać dopiero pod wpływem innej kobiety. Są sytuacje, kiedy przyzwoitość nakazuje jednak wyjść ze strefy komfortu i porzucić własną wygodę.

3 godziny temu, Marcin92 napisał:

[...] WSZYSTKIE opcje brałem pod uwagę i dalej się z tym mecze może ktoś coś podpowie 

Nikt za Ciebie nie poukłada. Jeśli wahasz się przed rozstaniem z żoną, zapewne są jakieś powody. Swoje priorytety na pewno znasz, tak samo, jak perspektywy i oczekiwania. Zrób cokolwiek chcesz, ale zawsze pamiętaj, że życie masz tylko jedno. 

Gość AntyBazyl
35 minut temu, Nenesh napisał:

Rób cokolwiek chcesz, ale zawsze pamiętaj, że życie masz tylko jedno. 

Jego żona też i głupia była, ze oddala takiemu typkowi najlepsze lata życia, dala mu dzieci i zapewne zostanie sama jak palec. Ale i na młodego alimenciarza nikt się tak nie polasi jak mu się wydaje. Kiedyś latał za mną taki 27 lat, dwójka dzieci z ex. Na co on liczył? Nie wiem. Wiem natomiast, ze zadna do tej pory się na niego nie skusiła.