Trebor69 9 Napisano Kwiecień 20, 2021 Witam Wszystkich użytkowników tego forum Od dawna nurtuje mnie taka myśl, czy możliwe jest aby facet potrafił zrobić kobiecie lepiej ustami niż kobieta i dalej ciągnąc te rozważania czy kobieta jest wstanie zrobić lepiej laskę facetowi niż drugi facet ? Bo przecież w jednym i drugim przypadku partner/ka tej samej płci lepiej niż partner/ka płci przeciwnej lepiej może wyobrazić sobie co "obsługiwana" osoba czuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szurkarla 3 Napisano Kwiecień 20, 2021 TAK, TAK 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trebor69 9 Napisano Kwiecień 20, 2021 2 minuty temu, szurkarla napisał: TAK, TAK Bardzo obszerna wypowiedz Mogę prosić o rozwinięcie tej wypowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szurkarla 3 Napisano Kwiecień 20, 2021 Jest tu wiele czynników, które mają wpływ na to np. doświadczenie mężczyzny, czas poświęcany na seks oralny, metoda jakiej się używa, czy oprócz tego stosuje się dotyk i inne. W przypadku drugiego pytania - również to samo. Jeżeli pyta Pan CZY JEST MOŻLIWE. to odpowiadam TAK i TAK. Każdy wyobraża to sobie tak samo - ważne jest, aby przekręcać siebie czy partnera, przyciskać go lub odsuwać się i aby komunikować się w trakcie seksu i otwarcie mówić jak lubimy kiedy czy dłużej czy mocniej itp. Nie wiem czy to wymaga dłuższej dyskusji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trebor69 9 Napisano Kwiecień 20, 2021 OK, słuszne uwagi, jednak nie uważasz że partner tej samej płci ma jakby łatwiej. Oczywiście doświadczenie i technika połączona z komunikacją jest tutaj kluczowe jednak mnie bardziej intryguje powyższy aspekt. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stringi meskie 6 Napisano Kwiecień 20, 2021 Wiadome że facet lepiej zrobi loda facetowi bo wie o co chodzi i wie jak go wziaz w usta jak bawić się jajkami i ssać palke bo kobieta wie tylko tyle ile wie i robi to a tak samo i kobieta lepiej zrobi minetke kobiecie bo wie gdzie lizać ssać placówkę w jakim tempie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
portki. 256 Napisano Kwiecień 20, 2021 53 minuty temu, Trebor69 napisał: Witam Wszystkich użytkowników tego forum Od dawna nurtuje mnie taka myśl, czy możliwe jest aby facet potrafił zrobić kobiecie lepiej ustami niż kobieta i dalej ciągnąc te rozważania czy kobieta jest wstanie zrobić lepiej laskę facetowi niż drugi facet ? Bo przecież w jednym i drugim przypadku partner/ka tej samej płci lepiej niż partner/ka płci przeciwnej lepiej może wyobrazić sobie co "obsługiwana" osoba czuje. Co ty masz dwa konie i dwa siodła? szacun robisz coś z tym może palcyma ćwicz mudry? A językiem sprawdzaj napięcie w gniazdkach... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szurkarla 3 Napisano Kwiecień 20, 2021 15 minut temu, Stringi meskie napisał: Wiadome że facet lepiej zrobi loda facetowi bo wie o co chodzi i wie jak go wziaz w usta jak bawić się jajkami i ssać palke bo kobieta wie tylko tyle ile wie i robi to a tak samo i kobieta lepiej zrobi minetke kobiecie bo wie gdzie lizać ssać placówkę w jakim tempie No nie wiem. osobiście robię swojemu partnerowi wszystko wymienione wyżej a nawet wiecej. A jeżeli chodzi o to co gdzie dokłanie i w jakim tempie to nadal odwołuję się do komunikacji w trakcie, bo każdy ma inną wrażliwość i kręcą go/ją inne rzeczy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trebor69 9 Napisano Kwiecień 20, 2021 19 minut temu, Stringi meskie napisał: Wiadome że facet lepiej zrobi loda facetowi bo wie o co chodzi i wie jak go wziaz w usta jak bawić się jajkami i ssać palke bo kobieta wie tylko tyle ile wie i robi to a tak samo i kobieta lepiej zrobi minetke kobiecie bo wie gdzie lizać ssać placówkę w jakim tempie No dokładnie o to chodzi 16 minut temu, portki. napisał: Co ty masz dwa konie i dwa siodła? szacun robisz coś z tym może palcyma ćwicz mudry? A językiem sprawdzaj napięcie w gniazdkach... Proponuje korzystać z opcji sprawdzania pisowni, ułatwi to zrozumienie Twoich wypowiedzi 4 minuty temu, szurkarla napisał: No nie wiem. osobiście robię swojemu partnerowi wszystko wymienione wyżej a nawet wiecej. A jeżeli chodzi o to co gdzie dokłanie i w jakim tempie to nadal odwołuję się do komunikacji w trakcie, bo każdy ma inną wrażliwość i kręcą go/ją inne rzeczy Oczywiście że tak jest , znasz swojego partnera i wiesz jak reaguje i co lubi. Ale co by było gdybyś zaczynała od zera ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Kwiecień 20, 2021 36 minut temu, portki. napisał: Co ty masz dwa konie i dwa siodła? szacun robisz coś z tym może palcyma ćwicz mudry? A językiem sprawdzaj napięcie w gniazdkach... ma trzy siodła ale to trzecie schowane po sianem w stodole.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
portki. 256 Napisano Kwiecień 20, 2021 3 minuty temu, ddt60 napisał: ma trzy siodła ale to trzecie schowane po sianem w stodole.... W słowniku sprawdziłam i tam nie ma stodoły ani konia jeno słoma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Kwiecień 20, 2021 2 minuty temu, portki. napisał: W słowniku sprawdziłam i tam nie ma stodoły ani konia jeno słoma a no tak i to z butami ma cokolwiek jak wiemy wspólnego a nie zawsze z siodłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddt60 1326 Napisano Kwiecień 20, 2021 10 minut temu, marinero napisał: Orgazm to nie tylko mechaniczne zaciskanie sie "narzedzi" ale przede wszystkim co sie dzieje w mozgu! Jak tam sa odbierane bodzce z "narzedzi przede wszystkim, chociaż u mnie sama fizyczna przyjemność zaczyna się w członku i prostacie a potem rozlewa na podbrzusza a czasami nawet na cały brzuch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trebor69 9 Napisano Kwiecień 20, 2021 46 minut temu, marinero napisał: Duzo zalezy od wrazliwosci obslugiwanego i talentow obslugujacego. Wazne czy odslugiwany jest hetero czy homo.To dosc wazny szzcegol bo trudno porownywac doznania kobiety z doznaniami facetow . Teoretycznie tak, ale myslisz że kobieta robiąca minetę drugiej kobiecie ma inne odczucia niż facet , przecież w tym przypadku najwazniejszy jest stan umysłu, podobna sytuacja jest z robieniem loda , usta to usta. Myślę że istotniejsze w tej kwestii jest to że kobieta liżąca drugą kobietę wie co ona czuje a my faceci możemy się tylko domyślać i tak samo jest z facetami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trebor69 9 Napisano Kwiecień 20, 2021 Teoretycznie heterykom jest trudniej dopuścić do sytuacji o ktorej mówię, bo blokują ich uprzedzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
portki. 256 Napisano Kwiecień 20, 2021 2 godziny temu, Trebor69 napisał: No dokładnie o to chodzi Proponuje korzystać z opcji sprawdzania pisowni, ułatwi to zrozumienie Twoich wypowiedzi Oczywiście że tak jest , znasz swojego partnera i wiesz jak reaguje i co lubi. Ale co by było gdybyś zaczynała od zera ? od zera zaczynać po 50-tce człowieku, meandry sztuki zwanej andreas amandi pewnie kurs zaoczny skończyłby się wraz z moim zgonem co zapewne rychło nastąpi gdyż wynajem mam opłacony na -dzieścia lat, a media, pront i woda kosztuje. myślisz że lincolnnie zajeżdza pod blok- ino spada mnie z nieba? kapie ale to raczej deszczówka z ołowiem a zdrowe toto nie jezd. Wole nie zaczynać nie mając w sumie generalnie i aczkolwiek poprostu żadnego poziomu znam jedynie te słowa aczkolwiek nie wiem co znaczą no i po problemie a czy ty wiesz jak fecetowi cięzko zrozumieć kobietę, dlatego uwazam iż mężczyzna powinien wiązać się z mężczyzną, a kobietą z czym chce albo co ją chce 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
portki. 256 Napisano Kwiecień 20, 2021 Marinero, rzeknę otóż - miło by mi było, gdybym wiedziała co ci siedzi w głowie. Bo po tym co piszesz wnioskuję, że jeszcze swojej myśłi nie skończyłeś... jak tak się zabierasz do miłosnych manewrów, to podejrzewam, że Moda na sukces miałaby grę wstępna ............. głóną narrację, a koniec nastąpiłby przy 5 zmianie głónego reżysera. w sumie dopieścić konia też mozna jezdząc na nim na okrągło nie pytając czy możę już skończyć, bo do żłoba go ciągnie? im jestem starsza tym uważam, że w ogole nie nadaję się do związku. Nawet w formie żyranta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
portki. 256 Napisano Kwiecień 20, 2021 2 minuty temu, marinero napisał: Doceniam forme ale diagnoza fatalna. Wyznaje zasade w praktyce :Kto odmawia kobiecie ..nie wart zyc na tym swiecie a post byl skierowany do Trebor69 jako odpowiedz na jego rozwazania. Moje tez byly tylko rozwazaniami przy herbatce myślowo jesteś racjonalnie zorganizowany, ale erotycznie bałabym wchodzić z tobą w polemikę zabawa, ognisko, stąpanie po rozżarzonych węglach to dobre ale nie dla mnie chłopa albo babę coś tam z tego wybierz jak nie masz, ale cuś czuję że ściemniactwo to 5 strona twojej skomplikowanej natury i nadmiernego oczytania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trebor69 9 Napisano Kwiecień 20, 2021 @portki Czy mi się wydaje , czy to co robisz nazywa się trolowaniem ? Twój bełkot nie wnosi nic do tematu , jeśli koniecznie chcesz nabijać statystyki to załóż "swój " temat i tam pisz do woli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Impotent_Piotr 19 Napisano Kwiecień 21, 2021 Lubię robić obydwie te rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika 33... 15 Napisano Kwiecień 21, 2021 20 godzin temu, szurkarla napisał: No nie wiem. osobiście robię swojemu partnerowi wszystko wymienione wyżej a nawet wiecej. A jeżeli chodzi o to co gdzie dokłanie i w jakim tempie to nadal odwołuję się do komunikacji w trakcie, bo każdy ma inną wrażliwość i kręcą go/ją inne rzeczy Zgadzam sie.myslalam kiedys o tym jak robi minetke kobieta to indywidualne pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiakofa 57 Napisano Kwiecień 24, 2021 To dość trudna rozkmina bo jak robie lodzika to oceniam podniete 8/10. A jak M robi mi minetkę to czuję rozkosz na 6/10, minetka + sutki 7/10, minetka i paluszki 8/10 mineta + sutki + paluszki 9/10 mineta + sutki + paluszki + anal 10/10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ONA83 1378 Napisano Kwiecień 25, 2021 11 godzin temu, misiakofa napisał: To dość trudna rozkmina bo jak robie lodzika to oceniam podniete 8/10. A jak M robi mi minetkę to czuję rozkosz na 6/10, minetka + sutki 7/10, minetka i paluszki 8/10 mineta + sutki + paluszki 9/10 mineta + sutki + paluszki + anal 10/10 Anal+minetka trójkąt, czy wibrator/dildo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sprawiedliwy 47 Napisano Kwiecień 25, 2021 7 minut temu, ONA83 napisał: Anal+minetka trójkąt, czy wibrator/dildo? Może miała seks z ośmiornicą xd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ONA83 1378 Napisano Kwiecień 25, 2021 2 minuty temu, Sprawiedliwy napisał: Może miała seks z ośmiornicą xd. Kamasutra tego nie uwzględniła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sprawiedliwy 47 Napisano Kwiecień 25, 2021 6 minut temu, ONA83 napisał: Kamasutra tego nie uwzględniła Oj tam, ale fajnie jest budzić kobietę minetką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ONA83 1378 Napisano Kwiecień 25, 2021 5 minut temu, Sprawiedliwy napisał: Oj tam, ale fajnie jest budzić kobietę minetką. Oj tak, fajnie jest być tak budzoną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sprawiedliwy 47 Napisano Kwiecień 25, 2021 8 minut temu, ONA83 napisał: Oj tak, fajnie jest być tak budzoną I kiedy kobieta jest już blisko orgazmu otwiera oczy, ściska udami głowę facetowi a on po wszystkim uśmiecha się i mówi dzień dobry....... Żaden budzik chyba nie da tyle przyjemności z porannego wstawania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domino1985 4 Napisano Kwiecień 25, 2021 Jest jakaś kobieta która pogada zemną???,,... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
on 36 41 Napisano Kwiecień 25, 2021 Dnia 20.04.2021 o 15:30, Trebor69 napisał: Witam Wszystkich użytkowników tego forum Od dawna nurtuje mnie taka myśl, czy możliwe jest aby facet potrafił zrobić kobiecie lepiej ustami niż kobieta i dalej ciągnąc te rozważania czy kobieta jest wstanie zrobić lepiej laskę facetowi niż drugi facet ? Bo przecież w jednym i drugim przypadku partner/ka tej samej płci lepiej niż partner/ka płci przeciwnej lepiej może wyobrazić sobie co "obsługiwana" osoba czuje. Z facetami to nie wiem (na szczęście) ale jeśli chodzi o kobiety to moja żona po trójkącie mówiła, że ta druga minetkę robiła kiepsko. Może to kwestia doświadczenia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach