anati30 4 Napisano Kwiecień 21, 2021 Czy ktoś brał udział w takiej imprezie? Jak wrażenia? Osobiście byłam na kilku wyjazdach z ludźmi z grupy poznanej na fb, ale wcześniej było kilka wspólnych wyjść. Z zupełnie obcymi osobami troszkę bym się obawiała. Zwłaszcza, że dochodzą wspólne noclegi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 21, 2021 I jak było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieLubieTatuazy 34 Napisano Kwiecień 21, 2021 pewnie rozpusta i sporo seksu, takze grupowego, moj kumpel jedzi na cos takiego z fb, maja grupe kilku osob, ale to nie dla mnei Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Kwiecień 21, 2021 Może być ciekawą opcją ale niestety nie mam FB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Kwiecień 21, 2021 13 minut temu, 90%cacao napisał: Szkoda. Na pewno brakuje tam rozmów o pogodzie Możliwe ale nie pogoda ma znaczenie a ludzie z którymi byłby ewentualny wyjazd. Idź zjeść coś bo słabo wyglądasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Kwiecień 21, 2021 (edytowany) 3 minuty temu, 90%cacao napisał: Ide, co proponujesz? Oczywiście biorąc pod uwagę dzisiejsza aurę.. Obojętnie co bo jeszcze zejdziesz przy tym monitorze. zaczynasz dzień od kafe i kończysz go tak samo Edytowano Kwiecień 21, 2021 przez Solero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Kwiecień 21, 2021 4 minuty temu, 90%cacao napisał: Nie boj żaby. Widze twój nick i myśl, ze przeczytam i mogę porozmawiac o pogodzie mnie zawsze trzyma uwielbiam twoja przewidywalność, to jedyna pewna rzecz w życiu Dla Ciebie mogę być przewidywalny mnie to lotto najedz się, zasługujesz po całym dniu pisania bzdur!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Kwiecień 21, 2021 5 minut temu, 90%cacao napisał: Po całym dniu to nie. Powiedz lepiej jutro jaka pogoda i na weekend, mnie to bardzo interesuje. Hm?? U mnie będzie ciepło i słonecznie, a jeśli mowa o twojej okolicy to bez obaw kolejne dni na kafe dzień jak co dzień!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Kwiecień 21, 2021 1 minutę temu, 90%cacao napisał: wole kolejne dni na kafe niz 1 dzien z twojego "pasjonującego" życia skupionego wokół tego jaka była, jest i będzie pogoda Dla mnie pogoda jest bardzo waźna i nie zamieniłbym za cały dzień pisania na kafe Zjadłaś zrób sobie chociaż kakao! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Kwiecień 21, 2021 4 minuty temu, 90%cacao napisał: wiem, dlatego siedzisz na kafee I piszes zo pogodzie. Faktycznie, wielka różnica zjadłam Zjedz od razu więcej bo jutro nie będzie czasu Nie pojmiesz tego że osoby mieszkające w bloku nie mają zbyt wielu możliwości, co najwyżej balkon dlatego im pogoda obojętna za chwilę muszę uciekać, będziesz tęsknić? pytają się o Ciebie na innych tematach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach