Cinderellaaa 28 Napisano Kwiecień 21, 2021 Ja znam dwie influencerki nie ma na żywo o czym z nimi pogadać A wy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 21, 2021 Ja znam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cinderellaaa 28 Napisano Kwiecień 21, 2021 7 minut temu, agent of Asgard napisał: Ja znam. I co jak się zachowuje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picka_pićko 505 Napisano Kwiecień 21, 2021 Ja studiowałam z jedną, 15 lat temu już trochę zadzierała nosa, bo znała różnych słynnych tatuażystow (wtedy to było coś ) i miała hajs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia76682 874 Napisano Kwiecień 22, 2021 19 godzin temu, picka_pićko napisał: Ja studiowałam z jedną, 15 lat temu już trochę zadzierała nosa, bo znała różnych słynnych tatuażystow (wtedy to było coś ) i miała hajs Wiek i tatuaze wskazuja na rlm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picka_pićko 505 Napisano Kwiecień 22, 2021 1 godzinę temu, Sylwia76682 napisał: Wiek i tatuaze wskazuja na rlm? Nope, ale tez stara gwardia i tematyka make Up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Urbanlegend Napisano Kwiecień 25, 2021 Ja znam jedną, która ma 50 tys obserwujących na insta. Jej facet teraz ma firmę budowlaną, ale pamiętam jak kiedyś zrobiła jakieś Q&A i padło pytanie o to czym się zajmuje jej chłopak, a ona puściła przemowę o tym jak to pracuje dla miedzynarodowej korporacji. Prawda była taka, że pracowal w Lidlu na magazynie. W sumie nie skłamała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach