vantiel 4 Napisano Kwiecień 22, 2021 Hej dziewczyny mam taki problem, biorę tabletki anty Vibin Mini i raz zapomnialam wziac. Wiem, ze mogly wystapic krwawienia ale juz trwa to ponad tydzien mimo ze nie doszlam jeszcze do placeobo. co robic dalej? macie jakies fajne strony czy cos zeby o tym poczytac? troche info znalazlam na naturalna plodnosc pl ale nie wiem, cos mnie meczy jeszcze z gory dziekuje za odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Kwiecień 22, 2021 polecam zmienić antykoncepcję skoro nie służy, ja już od dawna postawiłam na antykoncepcję bez hormonów, używam komputera cyklu cyclotest myWay i jestem bardzo zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vantiel 4 Napisano Kwiecień 23, 2021 19 godzin temu, helena188 napisał: polecam zmienić antykoncepcję skoro nie służy, ja już od dawna postawiłam na antykoncepcję bez hormonów, używam komputera cyklu cyclotest myWay i jestem bardzo zadowolona tez wlasnie o tym myslalam, a slyszalas moze o diafragma caya? polecasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Kwiecień 23, 2021 3 godziny temu, vantiel napisał: tez wlasnie o tym myslalam, a slyszalas moze o diafragma caya? polecasz? Diafragma Caya jest to mechaniczna antykoncepcja. Aplikujesz do pochwy przed stosunkiem. To jest taka błona, która dopasowuje się do ścian pochwy. Najważniejsze, że chroni przed zapłodnieniem oraz chorobami wenerycznymi, także uważam, że jest to najlepsza forma antykoncepcji. Jeszcze jedna zaleta - diafragmę masz wielokrotnego użytku, a nie jak przy prezerwatywach, że stale trzeba kupować, więc tu aspekt finansowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Kwiecień 26, 2021 tak słyszałam do diafragma caya, z tego co czytałam jest bezpieczna i wytrzymała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Kwiecień 28, 2021 jak zapomni się tabletki, to po prostu występuje krwawienie z odstawienia. Niestety takie plamienie występuje podczas brania tabletek anty, szczególnie właśnie jak się pomija. Dlatego moim zdaniem lepiej kontrolować cykle na termometrze owulacyjnym Cyclotest MySense i zabezpieczać się mechanicznie w dni płodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vantiel 4 Napisano Kwiecień 29, 2021 Dnia 23.04.2021 o 12:57, Kasiula3 napisał: Diafragma Caya jest to mechaniczna antykoncepcja. Aplikujesz do pochwy przed stosunkiem. To jest taka błona, która dopasowuje się do ścian pochwy. Najważniejsze, że chroni przed zapłodnieniem oraz chorobami wenerycznymi, także uważam, że jest to najlepsza forma antykoncepcji. Jeszcze jedna zaleta - diafragmę masz wielokrotnego użytku, a nie jak przy prezerwatywach, że stale trzeba kupować, więc tu aspekt finansowy Ok dziekuje dziewczyny za pomoc, myślę że się skusze niedlugo na te diafragme bo ile można się męczyć z tymi.tabletkami:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalinka 8 Napisano Maj 10, 2021 ja tez uzywam diafragma caya i jestem zachwycona, szczerze mowiac jak mysle ze kiedys musialam brac codziennie tabletki i latac, jakies budziki itp haha to masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takesugar 4 Napisano Maj 30, 2021 taak ja tez moge wszystkim polecic diafragme, fanka gumek ani tabletek nigdy nie bylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach