Czeko_Czeko_Lada 10 Napisano Kwiecień 22, 2021 Jak w tytule ; straszne horrory, ktoś może jakiś polecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KotRysiek1 340 Napisano Kwiecień 23, 2021 8 godzin temu, Czeko_Czeko_Lada napisał: Jak w tytule ; straszne horrory, ktoś może jakiś polecić? Zależy co dla kogo jest straszne:) Ja mogę dobre, ale se strasznością to kwestia indywidualna. Chyba że lubisz konkretny typu : duchy, potwory czy morderców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czeko_Czeko_Lada 10 Napisano Kwiecień 23, 2021 4 godziny temu, KotRysiek1 napisał: Zależy co dla kogo jest straszne:) Ja mogę dobre, ale se strasznością to kwestia indywidualna. Chyba że lubisz konkretny typu : duchy, potwory czy morderców. Duchy , demony, opętania Morderców nie za bardzo ... Chyba że coś w podobie do Noc Oczyszczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KotRysiek1 340 Napisano Kwiecień 23, 2021 Dead Awake, Taśmy Watykanu, Rytuał z 2011 roku z hitowa rolą A. Hopkinsa. Jak w piekle tak i na ziemi. Ouija. One są Netflixie z tego co pamiętam. Obecność 2 części, Annabelle 3 części ale myślę że znasz. Zjawy z 2012. Prodigy 2019. Zejście 1 i 2 ale to już potwory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach