Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Karolakarola

Cetaphil - zaczerwieniona skóra twarzy

Polecane posty

Witam bardzo proszę o odpowiedz czy ktoś też miał takie skutki po stosowaniu emulsji do mycia twarzy i balsamu nawilżającego firmy Cetaphil. Dermatolog przepisał mi właśnie te dwa produkty gdyż mam bardzo suchą skórę twarzy i nic mi nie pomaga . zaczęłam stosować od 5 dni ale po przemyciu twarzy emulsją i nałożeniu balsamu twarz bardzo mnie piecze i jest zaczerwinieona po około 20 minutach ustępuje . pytnie czy dalej to używać czy może zrezygnować ze stosowania ? Bardzo prosze o odpowiedz czy ktoś też miał takie doświadczenia i coś o tym wie ☺

Witam, ja używam Cetaphil emulsję micelarną do codziennego mycia i buzia jest super delikatna,to  dermokosmetyk przeznaczony do mycia skóry wrażliwej, który zawiera pantenol – substancję znaną ze swoich właściwości kojących i wspierających regenerację naskórka. Myślę,że mogłabyś na razie odstawić tylko balsam do twarzy (mojej koleżance tez nie służył) , a myć cały czas emulsją i zobaczyć zmianę. Z kremów do cery wrażliwej polecam PGYSIOGEL. Jest też rewelacyjny. Sprawdziłam wiele i naprawdę wiem co mówię 🙂

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się