tyytan123 1 Napisano Kwiecień 24, 2021 Siema mam 16 lat i mam straszną potrzebę seksualną wiec potrzebuję jakąś dziewczyne do seksu najlepiej 18 lub 17 bo niewiem czy dzwonić na d****i woj.pomorskie kontakt na fb Kacper Witkowski z takim zdjęciem czerwonych gwiazd mgławicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Devontel 10 Napisano Kwiecień 24, 2021 każdy w tym wieku chce ruhać, nie tylko ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyytan123 1 Napisano Kwiecień 24, 2021 no wiem ale ktos z pomorksiego jakas dziewczyn napewno chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przegość 115 Napisano Kwiecień 24, 2021 Ale jak to sobie wyobrażasz? Siedzi dziewczyna przed kompem, myśli: ale mam chcicę, wyr&cham kogokolwiek. Przyjeżdzaj tyytan123 a ja już rozkładam kanapę. Wiesz że to nierealne? Że kobiety w ten sposób nie funkcjonują? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyytan123 1 Napisano Kwiecień 26, 2021 Dnia 24.04.2021 o 18:45, przegość napisał: Ale jak to sobie wyobrażasz? Siedzi dziewczyna przed kompem, myśli: ale mam chcicę, wyr&cham kogokolwiek. Przyjeżdzaj tyytan123 a ja już rozkładam kanapę. Wiesz że to nierealne? Że kobiety w ten sposób nie funkcjonują? pewnie nie ale moze jakaas by chciała sie przekonac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika 33... 15 Napisano Kwiecień 26, 2021 Dnia 24.04.2021 o 18:08, tyytan123 napisał: Siema mam 16 lat i mam straszną potrzebę seksualną wiec potrzebuję jakąś dziewczyne do seksu najlepiej 18 lub 17 bo niewiem czy dzwonić na d****i woj.pomorskie kontakt na fb Kacper Witkowski z takim zdjęciem czerwonych gwiazd mgławicy Uspojoj sie poznasz dziewczyne i przydzie wszystko z czasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ducati 11 Napisano Kwiecień 26, 2021 Z taki. Podejściem to tylko panna rączkowska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach