Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edyta989

Noc w rodzinnym domu chłopaka

Polecane posty

1 minutę temu, edyta989 napisał:

Nwm pogadam jeszcze z chłopakiem i wypytam jak jego rodzice są nastawieni ogólnie na mój przyjazd. Jeśli na samym miejscu będą że tak powiem wręcz nalegać żebym została albo zobaczę że są dobrze na mnie nastawieni i nie zachowują się jakoś dziwnie to pewnie zostanę a najwyżej po prostu jak będę widzieć że coś jest nie tak i po prostu nie gra to podziękuję za spotkanie i wrócę do siebie. Nie znam ich też dlatego nie wiem jakie bd ich nastawienie i ogólnie reakcja. Może im nie przypadnę do gustu i sprawa będzie jasna i klarowna. 

Najlepiej tak zrób, zobacz na ile będziesz się czuła komfortowo.

5 minut temu, edyta989 napisał:

Nwm pogadam jeszcze z chłopakiem i wypytam jak jego rodzice są nastawieni ogólnie na mój przyjazd. Jeśli na samym miejscu będą że tak powiem wręcz nalegać żebym została albo zobaczę że są dobrze na mnie nastawieni i nie zachowują się jakoś dziwnie to pewnie zostanę a najwyżej po prostu jak będę widzieć że coś jest nie tak i po prostu nie gra to podziękuję za spotkanie i wrócę do siebie. Nie znam ich też dlatego nie wiem jakie bd ich nastawienie i ogólnie reakcja. Może im nie przypadnę do gustu i sprawa będzie jasna i klarowna. 

Wypytaj chlopaka. To moga byc calkiem spoko ludzie. Oni tez byli mlodzi. Skoro juz sa plany ze masz nocowac, to napewno sie zgodzili. A jak na miejscu sie okaze, ze to jakies mohery, to sie zabierzesz do domu. 

3 minuty temu, KorpoSzynszyla napisał:

Tak chyba będzie najlepiej

3 minuty temu, Lolka1975 napisał:

Wypytaj chlopaka. To moga byc calkiem spoko ludzie. Oni tez byli mlodzi. Skoro juz sa plany ze masz nocowac, to napewno sie zgodzili. A jak na miejscu sie okaze, ze to jakies mohery, to sie zabierzesz do domu. 

5 minut temu, Kulfon napisał:

Najlepiej tak zrób, zobacz na ile będziesz się czuła komfortowo.

Dziękuję za pomoc ogarnięcia tego, jestem pewniejsza sytuacji i czuję się po prostu lepiej i spokojniej przede wszystkim. Może dam znać jak poszło 🙂 dziękuję ❤️