BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 Iks de. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: Cześć babka iks de. Wstałem o piątej rano żeby zobaczyć różowy księżyc, a widziałem figę z makiem. A ja wstałam po 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 Idę. Trzymaj się tam czegoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Dobrze, miłego dnia. papa Jestem xD budzę się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 Muszę włączyć basy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Budź się, mi się skończyły pieniądze, kawa i jedzenie. Życie, życie jest nowelą. XD Jezu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Posłuchaj sobie czegoś gangsterskiego z rana, to będzie Ci lepiej. Na rozruch. Góralskiej pieśni słucham. Gorzej ze mną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Do wieczora będę miał najprawdopodobniej więc przeżyje. W czwartek sobie do domu pojadę, całą majówkę ma padać. A to ok. Życie. Dlaczego czas tak szybko ucieka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 5 minut temu, Benniee napisał: Im starsi jesteśmy tym szybciej ucieka, chojnia z grzybnio. Nie wyobrażam sobie 30 lat takiego życia codziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 Przed chwilą, Leżaczek napisał: W piwnicy? Nie jest tak źle Twoje zwłoki zostaną znalezione tylko dlatego, że sąsiedzi poczują twój odór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 4 minuty temu, Leżaczek napisał: A czemu żigolaka pulsujacej kiełbaski nie chciałaś? Bo myślałam, że dostanę wędline dla konesera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 Zwiędlinę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sprawiedliwy 47 Napisano Kwiecień 27, 2021 3 minuty temu, EIciaa napisał: xD Elżbieto tak Ci ciężko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sprawiedliwy 47 Napisano Kwiecień 27, 2021 2 minuty temu, EIciaa napisał: Iks de. Odpowiedz i spadam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 7 godzin temu, pęd sosny napisał: zeby było zabawniej w jej tematach pisze tylko i wyłącznie pięć osob o bardzo malym rozumku, rzeklbym nawet graniczącym z upośledzeniem umysłowym . Jedynym upoślakiem jesteś Ty, Agatka, Przemysław oraz kotarba na tym forum. Reszta ma coś z głową, ale styki niepopalone do konca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 1 minutę temu, moon 30 napisał: Wieczorna a siebie nie wymieniłaś? mam pokazać skriny co pisałaś do Nimfetki? nawet kotarba takich rzeczy nie pisał A se pokaż. Zabawni jesteście z tym waszym sinpostwem. Kawałek dekoltu jakiś noł nejm wystawi, a wy już się do stóp kładziecie jak psy. Haha żałosne. Wyprdalaj z tą swoją nimfetką, deklu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 1 minutę temu, moon 30 napisał: to nie jest żaden Nołnejm tylko najmilsza kobieta jakab była na tym Forum i na dodatek Śliczna Fałszywe komplementy gorsze od faszyzmu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 1 minutę temu, moon 30 napisał: Ale niesmak pozostał Do dziś przeżywasz. Hemoroidów dostaniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Mysle, że ma ambiwalentne podejście. Zwisa mi to. Znudziły mnie guwnoburze. Tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: No właśnie, wyebane jajca. I bujanie w przód i w tył worem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 5 minut temu, Benniee napisał: I helikopter śmigłem. A potem naciągnąć mosznę po samą gucz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Na słoik, jak jeden z moderatorów kafeterii. Słoik jest przereklamany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Jest, trzeba coś nowego wymyślić. Może pręt? Owinąć wokół jak eskulapa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Bardzo dobry pomysł. Zrób se oczy na czubku. Takie latające. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 27, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Takie naklejki oczy świdrujące I pompon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach