downhiil 88 Napisano Kwiecień 29, 2021 gdy kobieta sobie odgarnia wlosy co chwilę gdy jest obok? tak czytalem ale to trochę śmieszne czyms takim sie sugerowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 29, 2021 A geste ma wlosy i grzywka wchodzi jej do oczu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 29, 2021 Zaproś ją w końcu na tę kawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mizo 662 Napisano Kwiecień 29, 2021 Ja odgarniam włosy non stop, bo czasem mi przeszkadzają. Nawet przez myśl mi nie przeszło, że jakiś mężczyzna mógłby to odebrać jako przejaw zainteresowania. Nic dziwnego, że faceci tak często dostają kosza, skoro sugerują się takimi pierdołami. Nie ma to jak doszukiwanie się w każdym najdrobniejszym geście ukrytych intencji... Masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 29, 2021 7 minut temu, agent of Asgard napisał: Zaproś ją w końcu na tę kawę. teraz pisze o innej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 29, 2021 potrzebuje milosci jak ona mnie nie chce nia obdarzyc to szukam gdzie indziej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 Sraka. Nic więcej. Elo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 Tylko nie zakładaj kolejnej telenowelo o innej tutaj. Baj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 29, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Tylko nie zakładaj kolejnej telenowelo o innej tutaj. Baj w innej tak sie nie zakocham, w ogóle zadna jej nie dorowna pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 29, 2021 4 minuty temu, downhiil napisał: w innej tak sie nie zakocham, w ogóle zadna jej nie dorowna pewnie To może najpierw się odkochaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 29, 2021 6 minut temu, agent of Asgard napisał: To może najpierw się odkochaj. to niemożliwe dopoki ja widuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Kwiecień 29, 2021 1 minutę temu, downhiil napisał: to niemożliwe dopoki ja widuje To nie mąć w głowie komuś innemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 29, 2021 co mam zrobić kiedy ta którą kocham jest z innym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 Kupę na zupę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 Aż zasräsz całą chałupę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 29, 2021 (edytowany) może kiedys do mnie zadzwoni jak jej się nie ułoży, będę czekał Edytowano Kwiecień 29, 2021 przez downhiil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Kwiecień 29, 2021 58 minut temu, downhiil napisał: gdy kobieta sobie odgarnia wlosy co chwilę gdy jest obok? tak czytalem ale to trochę śmieszne czyms takim sie sugerowac A czytałeś, że ta kobieta musi patrzeć też w Twoją stronę, a nie na innych ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 Jak jej po kule włoży to na pewno się ułoży. Tak, że nie czekaj, bo zanim się doczekasz, telefony zostaną wyparte przez czipy z cipy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 29, 2021 47 minut temu, downhiil napisał: potrzebuje milosci jak ona mnie nie chce nia obdarzyc to szukam gdzie indziej Racja. Moze zakochasz się w innej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 29, 2021 6 minut temu, NieznajomyOn napisał: A czytałeś, że ta kobieta musi patrzeć też w Twoją stronę, a nie na innych ? stałem obok i tak robiła i mnie zagadala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 29, 2021 4 minuty temu, Niburdiama napisał: Racja. Moze zakochasz się w innej. ile można wzdychac do kogos kto ma w to wyjaebane i mieszka sobie z innym moze nie ma, ale nie umie o tym powiedzieć a moze ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 29, 2021 6 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Jak jej po kule włoży to na pewno się ułoży. Tak, że nie czekaj, bo zanim się doczekasz, telefony zostaną wyparte przez czipy z cipy. mysle ze to nie wszystko by być szczęśliwym to nie wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
downhiil 88 Napisano Kwiecień 29, 2021 (edytowany) chyba się w...ie i coś jej powiem wkrótce co o tym sądzę Edytowano Kwiecień 29, 2021 przez downhiil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 29, 2021 2 minuty temu, downhiil napisał: ile można wzdychac do kogos kto ma w to wyjaebane i mieszka sobie z innym moze nie ma, ale nie umie o tym powiedzieć a moze ma Moze nie ma faceta? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 29, 2021 Przed chwilą, downhiil napisał: chyba się w...ie i coś jej powiem wkrótce co o tym sądzę A co powiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 Przed chwilą, downhiil napisał: mysle ze to nie wszystko by być szczęśliwym to nie wystarczy Nie zaszkodzi enyłej. Zejdź z odbytu jednorożca na ziemię i skończ pjerdolić kocopoły. Zwiąż się z nibuklituś coś tam i odjedźcie w stronę słońca ku chwale kafeterii. Nara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niburdiama 771 Napisano Kwiecień 29, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Nie zaszkodzi enyłej. Zejdź z odbytu jednorożca na ziemię i skończ pjerdolić kocopoły. Zwiąż się z nibuklituś coś tam i odjedźcie w stronę słońca ku chwale kafeterii. Nara. Hmm...Donny co Ty o tym myślisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Kwiecień 29, 2021 8 minut temu, downhiil napisał: stałem obok i tak robiła i mnie zagadala Skoro tak, to masz wyraźny sygnał na tak i działaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Kwiecień 29, 2021 Szczerość i praca mi nie popłaca. Czru story. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Kwiecień 29, 2021 6 minut temu, 90%cacao napisał: Poka, nie myślałem, że jeszcze Cię dziś tu zobaczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach