BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 Łał. Jestem pod wrażeniem, jak szybko reagujesz. Niczym pies Pawłowa. Pewnie podnieca cię patus Przemysław i upośledzona agatka oraz ich ociekające intelektem przemyślenia. Kongratulejszyn stulejszyn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 Szczepmy się ze sobo, kafeteriusze! Zróbmy ludzko stonogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w doopie 2138 Napisano Maj 2, 2021 Nawet nie zdążyłam odczytać odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 Przed chwilą, Pieprz w doopie napisał: Nawet nie zdążyłam odczytać odp. Moda lub modkę trzeba zaszczepić, bo chyba jakieś toto wściekłe. Ciekawe gdzie nasza dama do towarzystwa. Czy dwa odin i jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w doopie 2138 Napisano Maj 2, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Moda lub modkę trzeba zaszczepić, bo chyba jakieś toto wściekłe. Ciekawe gdzie nasza dama do towarzystwa. Czy dwa odin i jest. Sputnikiem. Poleci w kosmos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 1 minutę temu, SAMIEC ALFA napisał: Właśnie, czemu mój normalny i kulturalny temat o szczepieniu w zakładzie pracy zniknął a tematy trolla przemysława syna bożego nie? Wyjdź stąd. Wynocha w trybie pilnym. Stary capie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 2, 2021 Przed chwilą, SAMIEC ALFA napisał: Mam 27 lat kaleko stara... To już Twój czas nadszedł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 5 minut temu, SAMIEC ALFA napisał: Mam 27 lat kaleko stara... 3 lata w tył. Zdradź mje ten sekret. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 1 minutę temu, SAMIEC ALFA napisał: Wieczorna dwa razy starsza a jakoś się trzyma, chociaż to pewnie dlatego ze nie ona nawet nie wstaje z przed kompa ze strachu przed oceną społeczeństwa xd Stopa, skończ. 36 latku z pustym łbem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 2 minuty temu, SAMIEC ALFA napisał: KALEKA XD Widać z daleka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach