Gość Benniee Napisano Maj 2, 2021 WIEDZ, ŻE CIĘ KOCHAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 JA CIEBIE BARDZIEJ, NAJBARDZIEJ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Druhu Napisano Maj 2, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: JA CIEBIE BARDZIEJ, NAJBARDZIEJ. SIEBIE POKOCHAJ. I do lekarza, za pół roku podziękujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 2, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: JA CIEBIE BARDZIEJ, NAJBARDZIEJ. NAD ŻYCIE CIĘ KOCHAM I NIGDY Z POWODU NASZEJ MIŁOŚCI NIE SZLOCHAM. OKAŻMY ŚWIADECTWO NASZEJ MILOSCI KAFETERIANOM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 2, 2021 1 minutę temu, feliz navidad napisał: bagno kochaj, znam końskie zaloty KOCHAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: NAD ŻYCIE CIĘ KOCHAM I NIGDY Z POWODU NASZEJ MIŁOŚCI NIE SZLOCHAM. OKAŻMY ŚWIADECTWO NASZEJ MILOSCI KAFETERIANOM. KOCHAJMY DRUHA, BO U NIEGO MIŁOŚĆ SUCHA. WCISKA GŁUPOTY, BO OBCE SĄ MU BOŻE CNOTY. MÓDLMY SIĘ ZA JEGO ZBAWIENIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 2, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: KOCHAJMY DRUHA, BO U NIEGO MIŁOŚĆ SUCHA. WCISKA GŁUPOTY, BO OBCE SĄ MU BOŻE CNOTY. MÓDLMY SIĘ ZA JEGO ZBAWIENIE AMEN DLA DRUHA ZAKŁADAM SZATY LITURGICZNE I ODPRAWIAM RYTUAŁY MAGICZNE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: AMEN DLA DRUHA ZAKŁADAM SZATY LITURGICZNE I ODPRAWIAM RYTUAŁY MAGICZNE. A JA ODPRAWIAM TAŃCE RYTMICZNE I RUCHY DYNAMICZNE ARCHANIELE MICHALE, DOPOMÓŻ SWYM DZIECIOM W SZALE. ON MNIE NIE KOCHA, WIĘC NIECH MU USCHNIE PSIOCHA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 2, 2021 Kazirodztwo w tym temacie, wypier-dalaj na priv bracie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 Chcemy kochać się jawnie nawet, gdy jest niestrawnie. Miłość mnożymy i sądu ludzkiego się nie boimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 Przed chwilą, feliz navidad napisał: ja mogłam, mnie z babką nic nie łączy, babka siusia na stojąco, ja na siedząco Lecz się, dziewczynko. Schizofrenia to nie wyrok obecnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 Przed chwilą, feliz navidad napisał: Mnie zaprowadzisz, ciebie wyleczą Z miłości nie leczo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 Przed chwilą, feliz navidad napisał: babce wyleczą hemoroidy Chyba twojej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 2, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Chyba twojej. Ale patola dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wino 0 Napisano Maj 2, 2021 1 minutę temu, feliz navidad napisał: babce wyleczą hemoroidy Uważaj bo cie zniszczy w amoku, za dużo testosteronu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 2, 2021 12 minut temu, agent of Asgard napisał: Kazirodztwo w tym temacie, wypier-dalaj na priv bracie. Już bylismy z babką na priv. Ten temat jest naszym ślubem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 Zaślubiam wnuka i już nie szukam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 2, 2021 7 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Z miłości nie leczo. Z miłości chłodnik nie leczo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Ale patola dziś Dziś i na wieki wieków ament. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 2, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Zaślubiam wnuka i już nie szukam. Zaślubiam babke i wkładam czapke. Jesteśmy sobie przeznaczeni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 Przed chwilą, Benniee napisał: Zaślubiam babke i wkładam czapke. Jesteśmy sobie przeznaczeni. Losowi się popjerdoliło znów i zesłał mi mnie w postaci geja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 2, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Losowi się popjerdoliło znów i zesłał mi mnie w postaci geja Wszechświata błąd i dupska swąd. Edytowano Maj 2, 2021 przez Benniee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 2, 2021 Błąd w matrksie i życie w komiksie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 2, 2021 3 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Błąd w matrksie i życie w komiksie. Idealnie być nie może, pożal się Boże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 2, 2021 Przed chwilą, feliz navidad napisał: kto boni? Konto Boni to Druhu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach