Sandra36 5 Napisano Maj 3, 2021 Czy wiek zobowiązuje do zakochania jaki jest najlepszy? Co zrobić jak zaangażujemy się w zajętym mężczyźnie jak się z niego wyleczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AntyBazyl Napisano Maj 3, 2021 (edytowany) Najlepiej z takim w ogóle nie zaczynać. Jak sie dowiedziałam, ze ktos zajęty to z automatu stawał się dla mnie nieatrakcyjny. Nie wiem na co większość bab liczy. Ze odejdzie od żony?? Ze sie nie zakochają? Trzeba myśleć a nie brocha. Edytowano Maj 3, 2021 przez AntyBazyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 3, 2021 Racjonalnie myśleć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Maj 3, 2021 33 minuty temu, Sandra36 napisał: Czy wiek zobowiązuje do zakochania jaki jest najlepszy? Nie zobowiązuje, każy wiek jest dobry. 33 minuty temu, Sandra36 napisał: Co zrobić jak zaangażujemy się w zajętym mężczyźnie jak się z niego wyleczyć? Nie wiem. Lepiej się nie angażować w takim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach