Lollit 6 Napisano Maj 3, 2021 Najgorsze, że musisz być moim kolegą, ... Bo pochodzimy z tego samego gówna Od dworca do dworca Od studia do studia Od trzech do pięciu stówek za robienie z siebie durnia Możemy sobą gardzić, zawsze żywić urazę Lecz takie robaki jak my muszą się trzymać razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angi87 1 Napisano Maj 4, 2021 14 godzin temu, Lollit napisał: Najgorsze, że musisz być moim kolegą, ... Bo pochodzimy z tego samego gówna Od dworca do dworca Od studia do studia Od trzech do pięciu stówek za robienie z siebie durnia Możemy sobą gardzić, zawsze żywić urazę Lecz takie robaki jak my muszą się trzymać razem Poznałem karakana jeszcze w czasach tłustych battle Czy jest mi bliski? Jest takim starszym, głupszym bratem Kiedyś obgadywał ludzi, zgarniał dupy w chatę Dziś to uliczny wojownik slash smutny raper Byłeś hedonistą? Jesteś miękką pi**ą Twoim największym koszmarem jest, że mnie coś wyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Maj 4, 2021 12 godzin temu, Angi87 napisał: Poznałem karakana jeszcze w czasach tłustych battle Czy jest mi bliski? Jest takim starszym, głupszym bratem Kiedyś obgadywał ludzi, zgarniał dupy w chatę Dziś to uliczny wojownik slash smutny raper Byłeś hedonistą? Jesteś miękką pi**ą Twoim największym koszmarem jest, że mnie coś wyszło Mam 25, chce już zamieszkać gdzieś Bo w dwa lata zwiedziłem cztery kwadraty Mama mi mówi "weź wracaj do domu" A nie spłacasz obcym z kredytu ich raty Może byś poszedł do pracy w ogóle Przestał już w końcu być takim dzieciurem W głowie Ci tylko koledzy i melanż Racje masz mama, lecz sorry, rapuję! I wszedłem w to stopro, nie odpuszę nigdy, bo Poświęciłem temu ... więcej, niż ktokolwiek stąd I musiałem wiele przyjąć na klatę, by być tu teraz To moja droga do własnego ja od wykluczenia Ci którzy gardzili mną? Ich tu nie ma Przesuwam tylko w dół ich foto z Messenger'a Nigdy nie byłem tym ... najlepszym Ustawki, czy bitwy, czy szkoła, czy sport Nigdy nie byłem najpopularniejszy I sosu nie miałem, no ..., bo skąd? Zawsze byłem najmniejszym dzieciakiem Co mógł zebrać w... Lub walczyć, więc zawsze walczyłem Choć zwykle dostawałem w... i tak, lecz mam dziś Zahartowany charakter Nie watę w kolanach jak ...y Dziś jestem gotowy na wojnę Nie tylko pod względem fizycznym Te dawne kompleksy dzieciaka to zbroja jest dziś Chcesz? Skontroluj A to co się działo po drodze mi w głowie? (W głowie?) Zabieram to do grobu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angi87 1 Napisano Maj 6, 2021 Dnia 4.05.2021 o 21:21, Lollit napisał: Mam 25, chce już zamieszkać gdzieś Bo w dwa lata zwiedziłem cztery kwadraty Mama mi mówi "weź wracaj do domu" A nie spłacasz obcym z kredytu ich raty Może byś poszedł do pracy w ogóle Przestał już w końcu być takim dzieciurem W głowie Ci tylko koledzy i melanż Racje masz mama, lecz sorry, rapuję! I wszedłem w to stopro, nie odpuszę nigdy, bo Poświęciłem temu ... więcej, niż ktokolwiek stąd I musiałem wiele przyjąć na klatę, by być tu teraz To moja droga do własnego ja od wykluczenia Ci którzy gardzili mną? Ich tu nie ma Przesuwam tylko w dół ich foto z Messenger'a Nigdy nie byłem tym ... najlepszym Ustawki, czy bitwy, czy szkoła, czy sport Nigdy nie byłem najpopularniejszy I sosu nie miałem, no ..., bo skąd? Zawsze byłem najmniejszym dzieciakiem Co mógł zebrać w... Lub walczyć, więc zawsze walczyłem Choć zwykle dostawałem w... i tak, lecz mam dziś Zahartowany charakter Nie watę w kolanach jak ...y Dziś jestem gotowy na wojnę Nie tylko pod względem fizycznym Te dawne kompleksy dzieciaka to zbroja jest dziś Chcesz? Skontroluj A to co się działo po drodze mi w głowie? (W głowie?) Zabieram to do grobu! Może jeszcze wmówisz mi, że Ty to ta na pewno Prędzej będę spał na zewnątrz, niż Pozwolę Ci gdziekolwiek ze mną iść Ty mówisz weź mnie za rękę chwyć Ja mówię weź se ją w kieszeń wsadź Ty uważasz, że jestem kimś A takie szanse się zdarzają jeden raz Mają mnie za VIP'a ...y Ja jestem tylko koleżką, który nawija, co przeżył Wspominam te tak piękne dni, się męczę z tym Bo jestem permanentnie zły, nie zmięknę, chill Młoda, magia to się nazywa Z oczu lecą Ci łzy, a po mnie to spływa, różnie bywa Karma wraca, u mnie była Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Maj 8, 2021 Dnia 6.05.2021 o 17:27, Angi87 napisał: Może jeszcze wmówisz mi, że Ty to ta na pewno Prędzej będę spał na zewnątrz, niż Pozwolę Ci gdziekolwiek ze mną iść Ty mówisz weź mnie za rękę chwyć Ja mówię weź se ją w kieszeń wsadź Ty uważasz, że jestem kimś A takie szanse się zdarzają jeden raz Mają mnie za VIP'a ...y Ja jestem tylko koleżką, który nawija, co przeżył Wspominam te tak piękne dni, się męczę z tym Bo jestem permanentnie zły, nie zmięknę, chill Młoda, magia to się nazywa Z oczu lecą Ci łzy, a po mnie to spływa, różnie bywa Karma wraca, u mnie była Przecina nieboskłon, wojenna maszyna,choć smakuje gorzko świadomość, że mamy już za sobą finał.Historia ogniem spisana w kolorach gorących jak te które na jego stroju, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lollit 6 Napisano Maj 8, 2021 Dnia 6.05.2021 o 17:27, Angi87 napisał: Może jeszcze wmówisz mi, że Ty to ta na pewno Prędzej będę spał na zewnątrz, niż Pozwolę Ci gdziekolwiek ze mną iść Ty mówisz weź mnie za rękę chwyć Ja mówię weź se ją w kieszeń wsadź Ty uważasz, że jestem kimś A takie szanse się zdarzają jeden raz Mają mnie za VIP'a ...y Ja jestem tylko koleżką, który nawija, co przeżył Wspominam te tak piękne dni, się męczę z tym Bo jestem permanentnie zły, nie zmięknę, chill Młoda, magia to się nazywa Z oczu lecą Ci łzy, a po mnie to spływa, różnie bywa Karma wraca, u mnie była Wejdź do świata, gdzie przodkowie ciągle walczą, O to, abyś ty mógł po prostu wyjść na miasto Popatrz na ich próby, chwile życia i zwycięstwa, Stoją razem teraz, wiele celów na ich rękach Musisz im w tym pomóc i pokazać kim dziś jesteś, Właśnie teraz bycie szarym odeszło gdzieś w przestrzeń Stań się godny tych, który patrzą teraz z góry, Chwyć gitarę życia i pociągaj lekko struny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angi87 1 Napisano Maj 8, 2021 1 godzinę temu, Lollit napisał: Wejdź do świata, gdzie przodkowie ciągle walczą, O to, abyś ty mógł po prostu wyjść na miasto Popatrz na ich próby, chwile życia i zwycięstwa, Stoją razem teraz, wiele celów na ich rękach Musisz im w tym pomóc i pokazać kim dziś jesteś, Właśnie teraz bycie szarym odeszło gdzieś w przestrzeń Stań się godny tych, który patrzą teraz z góry, Chwyć gitarę życia i pociągaj lekko struny Kodeks Assassyna określa ważne zasady Mimo, że tylko punkty trzy wliczone w układy To jest to podstawa życia i funkcjonowania Co wolno, co nie wolno, porady postępowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach