Ono 13 Napisano Maj 5, 2021 I czy w ogóle przyjdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ono 13 Napisano Maj 5, 2021 Wy się jeszcze nie zniecierpliwiliście? W ubiegłych latach wiosna przychodziła w marcu, bywało już ze 25 stopni i słoneczko, a w tym roku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3638 Napisano Maj 5, 2021 W niedzielę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ono 13 Napisano Maj 5, 2021 1 minutę temu, agent of Asgard napisał: W niedzielę. Ale na dłużej, czy znów tylko na jeden dzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3638 Napisano Maj 5, 2021 Myślę, że na dłużej, ale będzie padać. Jak to w maju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ono 13 Napisano Maj 5, 2021 (edytowany) 1 minutę temu, agent of Asgard napisał: Myślę, że na dłużej, ale będzie padać. Jak to w maju. Czyli tylko na jeden dzień... Jak pada, to się nie liczy... Dziś też pada i nie można wyjść Edytowano Maj 5, 2021 przez Ono Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3638 Napisano Maj 5, 2021 5 minut temu, Ono napisał: Czyli tylko na jeden dzień... Jak pada, to się nie liczy... Dziś też pada i nie można wyjść Ja i tak wychodzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 5, 2021 Nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ono 13 Napisano Maj 5, 2021 24 minuty temu, Benniee napisał: Nigdy No właśnie na to wygląda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 578 Napisano Maj 5, 2021 Będzie wiosna jak chłopakom konar stanie jak sosna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach