Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mia25

Kosmetyki pielęgnacyjne/naturalne do ciała.

Polecane posty

Cześć:) Czy mogę mi ktoś polecić ładne kosmetyki pielęgnacyjne do ciała? Chcę sobie zrobić domowe SPA.  Chciałam by jakąś dobrą sól do kąpieli, peeling do ciała i jeszcze coś fajnego:)

Ale chcę wyłącznie naturalne z ziołami, błota czy ewentualnie z morza. Co możecie zaproponować?

Ja się do niedawna na tym nie znałam zupełnie, ale niedawno trochę się nauczyłam i zaczęłam czytać składy kosmetyków, zależy mi na tym, żeby kosmetyki były jak najbardziej naturalne. A że mam skórę wrażliwą, to naprawdę niełatwo jest dobrać odpowiednią pielęgnację. Świetnie sprawdzają się u mnie kosmetyki z Solverx (sensitive skin), używam ich już od kilku miesięcy. 

Może coś się znajdzie u marek Vianek, Body Boom albo Fluff? Mnie ich kosmetyki nie zawodzą, ale nie wiem, czy znajdziesz w asortymencie wszystko, czego potrzebujesz. Najlepiej sprawdzić 🙂

ja do domowego SPA używam kosmetyków Organique ze względu na działanie i boskie zapachy - aktualnie mam linię Sea Essence, bo pięknie pachnie morzem i wakacjami 😛 w firmowych sklepach można powąchać i potestować, a w sklepie internetowym mają próbki za darmo