BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 6, 2021 Do widzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domi99 44 Napisano Maj 6, 2021 Boni, nie odchodź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samiec_mewy_srebrzystej 265 Napisano Maj 6, 2021 4 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Do widzenia. Bandzior, jaj sobie nie rób. Ja mam pierwszy odejść, pamiętasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 6, 2021 To ciekawe, temat przed chwilą był zablokowany. Szczęścia Boni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 6, 2021 21 minut temu, Zgłaszamy_SPAMy napisał: Dałem kłódkę na chwilę żebyście nie odpisywali na chamskie wpisy trolla, zanim algorytm kasujący je usunie Dziękuję za wyjaśnienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieznajomyOn 627 Napisano Maj 6, 2021 1 godzinę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Do widzenia. Już wiele razy tak pisałaś.Nie przesadzaj Boni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Maj 6, 2021 2 godziny temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Do widzenia. Masz rację. Rzuć to forum i chodź do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samiec_mewy_srebrzystej 265 Napisano Maj 7, 2021 (edytowany) 4 minuty temu, EIciaa napisał: My jesteśmy tą piątką hejterów? xD Hahahahahaha. Czekaj, policzę: Ty Elciu, Agent, Benniee, Bandzior... a piąty kto? Edytowano Maj 7, 2021 przez samiec_mewy_srebrzystej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samiec_mewy_srebrzystej 265 Napisano Maj 7, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, EIciaa napisał: Tak dobrze myślisz Ty też xD Kotarba ciśnienia nie wytrzymał i popuścił Właśnie przemknęło mi przez myśl że to on, tylko styl mi trochę nie pasował bo z reguły aż tak się nie rzuca, aż tak nie bluzga, tylko straszy. Ale racja: u Kotarby też jestem na liście, zdaję sobie z tego sprawę Edytowano Maj 7, 2021 przez samiec_mewy_srebrzystej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samiec_mewy_srebrzystej 265 Napisano Maj 7, 2021 2 minuty temu, EIciaa napisał: Szału dostał bo został nazwany przez moderatora chamskim trollem Ale wreszcie został oficjalnie zauważony, a nie tylko za pomocą banów Powinien się cieszyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Maj 7, 2021 Wszyscy dziękujcie za czysto krainę Buddy i Brahmana. Gdyby nie ona byłaby Samsara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Maj 7, 2021 Samsara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach