zuzanna2000 0 Napisano Maj 9, 2021 Cześć mam do was pytanie Poznałam okolo dwa dni temu chłopaka, spotkaliśmy się na mieście w lokalu przez przypadek, bardzo miło nam się gadało, dało się odczuć ze nadajemy na tych samych falach, powiedział mi kilka miłych słów, ogólnie z zachowania i gestów (typu takie niby przypadkowe lekkie dotknięcie ręki) było widać ze Mu się spodobałam. Jednak wydawał się lekko nieśmiały, albo inaczej - niepewny siebie. Przed pożegnaniem upewniał się czy dodałam go na fb i snapie. Nasz jedyny kontakt od tego czasu to wysyłanie snapow (taka aktualizacja tego co aktualnie robimy). Zastanawiam się czy głupio będzie jak napisze pierwsza i zaprop0nuje jakieś luźne spotkanie. Może moje przeczucie było słuszne i on nie odważy się pierwszy to zrobić. Ale nie wiem czy nie wyjdę na „nachalną”. Jak coś ja mam 21 lat a on jest starszy. Co myślicie lepiej poczekać na jego ruch czy działać? (Poprzedni moj wpis został usunięty, jesyem nowa na forum) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oprstuw 5 Napisano Maj 9, 2021 Czekaj aż on napisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kliop 44 Napisano Maj 10, 2021 Lepiej poczekac na jego ruch, ale jeśli napiszesz pierwsza nie wyjdziesz na nachalną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 10, 2021 (edytowany) 20 godzin temu, zuzanna2000 napisał: Zastanawiam się czy głupio będzie jak napisze pierwsza i zaprop0nuje jakieś luźne spotkanie Napisz. Jeśli facet jest nieśmiały to wystarczy, że okażesz mu zainteresowanie, żeby dostał wiatru w żagle. Z propozycją spotkania niech wyjdzie on sam. Edytowano Maj 10, 2021 przez Electra 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mocodwagi.pl 15 Napisano Maj 10, 2021 Napisz. Jak Electra powiedziała - nie musisz od razu proponować spotkania. Zacznij od zmiany krótkich snapów na trochę dłuższe konwersacje na facebooku. Daj mu znać, że fajnie wam się gadało, że fajnie mieć jakiś kontakt poza zdjęciami. Może zadaj jakieś pytanie otwarte, na które trudno odpisać przy pomocy jednego zdjęcia. Na pewno znajdziecie jakiś ciekawy temat do rozmowy. A potem może on sam do ciebie napisze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach