Nieduży 44 Napisano Maj 10, 2021 Krótkie pytanie, czy kobiety lubią ćwiczyć na siłowni? Oczywiście mam na myśli czasy kiedy takowe są otwarte Nie ukrywam, że pytam ze względu na własne preferencje czy też zamiłowanie do dobrze wyćwiczonych, atletycznych kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2113 Napisano Maj 10, 2021 Pewnie tak... chyba coraz częściej pojawiają się na siłowniach : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 254 Napisano Maj 10, 2021 Jedne lubią drugie nie. Osobiscie wolę inne formy sportu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotkaa 83 Napisano Maj 10, 2021 Uwielbiam! Ćwiczenia siłowe to moja ulubiona forma sportu. Nie podnoszę wiele kilogramów, wyciskanie na ławeczce ledwo 12 kg, ale jestem dosyć mała osoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieduży 44 Napisano Wrzesień 26, 2021 Dnia 10.05.2021 o 13:40, marawstala napisał: Pewnie tak... chyba coraz częściej pojawiają się na siłowniach : ) Odgrzebuję temat Poważnie tak widzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2113 Napisano Wrzesień 26, 2021 3 minuty temu, Nieduży napisał: Odgrzebuję temat Poważnie tak widzisz? Może nie widzę : ) bo tam nie bywam... ale częściej słyszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieduży 44 Napisano Wrzesień 26, 2021 Przed chwilą, marawstala napisał: Może nie widzę : ) bo tam nie bywam... ale częściej słyszę Coś w tym jest, bo nawet w pracy dziewczyny z zespołu mówią że ćwiczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2113 Napisano Wrzesień 26, 2021 Przed chwilą, Nieduży napisał: Coś w tym jest, bo nawet w pracy dziewczyny z zespołu mówią że ćwiczą Być może tak jest skoro tak mówią... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieduży 44 Napisano Wrzesień 26, 2021 Przed chwilą, marawstala napisał: Być może tak jest skoro tak mówią... : ) No coś tam po nich widać nawet Nie są to przerośnięte kulturystki, ale zarysu mięśni mogę niektórym pozazdrościć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2113 Napisano Wrzesień 26, 2021 7 minut temu, Nieduży napisał: No coś tam po nich widać nawet Nie są to przerośnięte kulturystki, ale zarysu mięśni mogę niektórym pozazdrościć Kobietom chyba nawet ciężej osiągnąć taki efekt by mięsień był zarysowany (?) tak mi się wydaję : ) więc jeśli tak to sporo wysiłku muszą w to wkładać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieduży 44 Napisano Wrzesień 26, 2021 17 minut temu, marawstala napisał: Kobietom chyba nawet ciężej osiągnąć taki efekt by mięsień był zarysowany (?) tak mi się wydaję : ) więc jeśli tak to sporo wysiłku muszą w to wkładać... Chyba tak, tak słyszałem. Nie bez znaczenia jest tu fakt że moje "mięśnie" do zarysowanych nie należą :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2113 Napisano Wrzesień 26, 2021 (edytowany) 8 minut temu, Nieduży napisał: Chyba tak, tak słyszałem. Nie bez znaczenia jest tu fakt że moje "mięśnie" do zarysowanych nie należą Yhym czyli robisz rozeznanie czy w ogóle warto chodzić na siłownię... : ) Babeczki pewnie jakieś tam będą... może będziesz miał farta .) Edytowano Wrzesień 26, 2021 przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieduży 44 Napisano Wrzesień 26, 2021 1 minutę temu, marawstala napisał: Yhym czyli robisz rozeznanie czy w ogóle warto chodzić na siłownię... : ) Oj ja to chyba tylko turystycznie, popatrzeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2113 Napisano Wrzesień 26, 2021 1 minutę temu, Nieduży napisał: Oj ja to chyba tylko turystycznie, popatrzeć Troche poudajesz wysiłek, a co się napatrzysz to Twoje .) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nieduży 44 Napisano Wrzesień 26, 2021 3 minuty temu, marawstala napisał: Troche poudajesz wysiłek, a co się napatrzysz to Twoje .) Haha, no tak, można i tak. Ale trochę bym się bał chyba tak po prostu się napawać widokiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2113 Napisano Wrzesień 26, 2021 8 minut temu, Nieduży napisał: Haha, no tak, można i tak. Ale trochę bym się bał chyba tak po prostu się napawać widokiem Dokladnie tak, tak nie wypada ale zawsze możesz udać jakaś kontuzje i wtedy siedzisz na ławce rezerwowych i patrzysz aż ból minie .) Dobrej nocy : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach