BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 11, 2021 Kończą mi się rymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 11, 2021 🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olimpia 256 Napisano Maj 11, 2021 5 minut temu, Leżaczek napisał: Ja jeszcze nie spałem Ty Leżaczku to trochę jak wampir. Chodzisz spać, kiedy dzień wstaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olimpia 256 Napisano Maj 11, 2021 Przed chwilą, Leżaczek napisał: Jeszcze muszę zjeść dopiero wyłączyłem kompa Z pełnym brzuszkiem spać? Będą Ci się koszmary śniły. Przyśni Ci się portfel, bardzo wychudzony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 11, 2021 Wszystkie przegrywy prowadzą nocny tryb życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 11, 2021 10 minut temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Wszystkie przegrywy prowadzą nocny tryb życia. Czyli my nie jesteśmy aż takimi przegrywami XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 11, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: Czyli my nie jesteśmy aż takimi przegrywami XD Zawsz minimum awansu społecznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 11, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: Zawsz minimum awansu społecznego. Na najniższym szczeblu ale jest. My to mamy szczęście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 11, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: Na najniższym szczeblu ale jest. My to mamy szczęście. Laki as. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 11, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Laki as. Nie chce mi się z łóżka wstać, a muszę wyjść z chaty. Dobrze, że gorąco i mogę z mokrym łbem. Łejkap... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 11, 2021 1 minutę temu, Benniee napisał: Nie chce mi się z łóżka wstać, a muszę wyjść z chaty. Dobrze, że gorąco i mogę z mokrym łbem. Łejkap... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 11, 2021 Posłuchaj stiwi łonder. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 11, 2021 Morda spuchnięta jak u pijaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 11, 2021 Przed chwilą, BoniBluBabciaBandzior napisał: Morda spuchnięta jak u pijaczki Odejdzie Ci zaraz. Nie martw się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Maj 11, 2021 Przed chwilą, Leżaczek napisał: W ogóle mam ciekawostkę payza upadła, jeśli mieliście tam kase to już nie macie ja na szczęście wpłaciłem kiedyś do zera Męczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2122 Napisano Maj 11, 2021 Miłego dnia, skarbie .) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach