Lolipop 0 Napisano Maj 11, 2021 Cześć ! Mam od pewnego czasu bardzo denerwujący problem . Od kąd współżyje z moim partnerem już parę razy leczyłam się na zakażenia pochwy , ponieważ zazwyczaj po stosunku mam swędzenie i biało żółtą wydzielinę o neutralnym zapachu . Leczyłam sie crotlimazolum ja i on , ale to nic nie dalo . W końcu poszłam do ginekologa i on powiedział ze nie widzi tam żadnego zakażenia . Zaczeliśmy bardziej dbac o higienę ,wymieniałam bieliznę , ale to nic nie dawało . zawsze po stosunku mam ten problem i jest to bardzo nie komfortowe . Czy ktoś z was też się z tym spotkał i wie co to może być ? Czy może to być uczulenie na prezerwatyw ? Dodam że nie zawsze sie zabezpieczamy , ale zawsze dbamy o higienę przed stosunkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ikstynka 0 Napisano Maj 11, 2021 Idź do ginekologa i zrób posiew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kliop 44 Napisano Maj 11, 2021 2 godziny temu, Lolipop napisał: Cześć ! Mam od pewnego czasu bardzo denerwujący problem . Od kąd współżyje z moim partnerem już parę razy leczyłam się na zakażenia pochwy , ponieważ zazwyczaj po stosunku mam swędzenie i biało żółtą wydzielinę o neutralnym zapachu . Leczyłam sie crotlimazolum ja i on , ale to nic nie dalo . W końcu poszłam do ginekologa i on powiedział ze nie widzi tam żadnego zakażenia . Zaczeliśmy bardziej dbac o higienę ,wymieniałam bieliznę , ale to nic nie dawało . zawsze po stosunku mam ten problem i jest to bardzo nie komfortowe . Czy ktoś z was też się z tym spotkał i wie co to może byćb Czy może to być uczulenie na prezerwatyw ? Dodam że nie zawsze sie zabezpieczamy , ale zawsze dbamy o higienę przed stosunkiem Moze to być uczulenie na lateks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalinka 8 Napisano Maj 14, 2021 a nie masz uczulenia na lateks? wyprobuj z partnerem diafragma caya. dwa po kazdej wizycie w toalecie sie myj i po stossunku. teraz tez jest duzo olejkow intymnych ktore lagodza stany zapalne wiec tez sobie mozesz zainwestowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Maj 14, 2021 Wygląda to na uczulenie na latesk, ewentualnie na nasienie partnera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach