Annako 6 Napisano Maj 12, 2021 (edytowany) Hej, macie jakieś pomysły na prezent ślubny? Nie idziemy z mężem na ślub i wesele z powodów osobistych ale chcielibyśmy kupić coś młodym (do 500 zł). Macie coś sprawdzonego? (Nie chce by to były prezenty typu ręczniki, filiżanki, garnki itp.) Myślałam nad lotem paralotnią dla dwojga ale czy to byłby fajny pomysł? Edytowano Maj 12, 2021 przez Annako Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PanPunchline 0 Napisano Maj 23, 2021 Ciężko doradzić coś jeśli nie znamy tych ludzi. Lot paralotnią wydaje się fajny - o ile wiesz, że oni lubią mocne wrażenia Prezenty zawsze sprawiają mi dużo kłopotu - jeśli chodzi o dalszych znajomych lub dalszą rodzinę. Warto pomyśleć co lubią robić, jak mają urządzone mieszkanie (może coś im się przyda). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porwał mnie jaszczomp 65 Napisano Maj 23, 2021 Dnia 12.05.2021 o 09:14, Annako napisał: Hej, macie jakieś pomysły na prezent ślubny? Nie idziemy z mężem na ślub i wesele z powodów osobistych ale chcielibyśmy kupić coś młodym (do 500 zł). Macie coś sprawdzonego? (Nie chce by to były prezenty typu ręczniki, filiżanki, garnki itp.) Myślałam nad lotem paralotnią dla dwojga ale czy to byłby fajny pomysł? kupić jakiś bon na jazde konną, zawsze fajna sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach